Gökhan Tepe... 2015 YILINA HIZLI BİR GİRİŞ YAPTI !..

Gökhan Tepe... 2015 YILINA HIZLI BİR GİRİŞ YAPTI !..

Her biri hit olan şarkıları, yoğun ilgi gören konserleri her dönem adından başarıyla söz ettiren Gökhan Tepe, yeni yıla da iddialı başladı.

Her biri hit olan şarkıları, yoğun ilgi gören konserleri, yeni albüm çalışmaları ve müzik dünyasının sevilen isimlerine verdiği liste başı besteleriyle her dönem adından başarıyla söz ettiren Gökhan Tepe, 2014?ü zirvede kapatırken, yeni yıla da iddialı başladı.

Türkiye resmi verilerine göre radyo ve müzik kanallarında en çok çalan şarkı olan ?Gelsen De Anlatsam? ile haftalarca liste başı olan sanatçı, 2015'i zirvede karşıladı.

ALBÜM YAPAN KAPISINI ÇALIYOR..

"Gelsen De Anlatsam"ın başarısının yanı sıra; son dönemde müzik dünyasının ünlü isimlerine verdiği besteleriyle de gündemde olan başarılı müzik adamı; Ödüllü şarkısı 'Türkan'ın başarısının ardından; sözlerini Şebnem Sungur'un yazdığı Ebru Gündeş'in albümüne ismini veren şarkısı "Araftayım" ve Funda Arar'ın yeni albümünde yer alan "Yediverenim" şarkısıyla müzikseverlerin beğenisini kazandı.

Sanatçı dostlarının albüm çalışmaları sırasında ilk aradığı isim olan ve önümüzdeki günlerde sürpriz isimlerden bestelerini dinlemeye devam edeceğimiz Gökhan Tepe, bir yandan Mart ayında yayınlamayı planladığı yeni albümünün şarkıları için çalışırken, bir yandan da konserlerinde binlerce dinleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

GÖKHAN TEPE'DEN KONSER SERİSİ

Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserlerinde kendi şarkılarının yanı sıra, 'Dem'li Şarkılar' projesiyle 70'li ve 80'li yılların arabesk, pop ve sanat müziği hitlerini de seslendiren Gökhan Tepe'nin önümüzdeki konser takvimi ise şöyle;

23 Ocak - İstanbul Jolly Joker

6 Şubat - Kıbrıs Merit Hotel

14 Şubat - İzmir Balçova Termal Hotel ? Sevgililer Günü Özel Konseri

28 Şubat - Bursa Jolly Joker

14 Mart - Antalya Jolly Joker

20 Mart - Bostancı Gösteri Merkezi

21 Mart - Ankara Jolly Joker

28 Mart - Adana Seyhan Hotel

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.