Gökhan Tepe... EVLENDİKTEN SONRA İLK SEVGİLİLER GÜNÜ...

Gökhan Tepe... EVLENDİKTEN SONRA İLK SEVGİLİLER GÜNÜ...

Sanat hayatının 20’nci yılını kutlayan Gökhan Tepe, Girne'de dillerden düşmeyen aşk şarkılarıyla dinleyenlerine romantik bir gece yaşattı. Sahnede 40’ıncı yaşını da sürpriz pastayla kutladı.

Gökhan Tepe, evliliğinin ilk Sevgililer Günü’nde Grand Pasha Girne’de sahne aldı.

Sanat hayatının 20’nci yılını kutlayan Gökhan Tepe, dillerden düşmeyen aşk şarkılarıyla dinleyenlerine romantik bir gece yaşattı.

Sahnede 40’ıncı yaşını kendisi için hazırlanan sürpriz pastayla kutlayan Gökhan Tepe, Ebru Gündeş ve Demet Akalın gibi sanatçılara vermiş olduğu şarkılarını sahnede kendi yorumuyla seslendirdi. 

Özellikle Demet Akalın’ın albümüne verdiği Türkan’ ve ‘Ah Ulan Sevda şarkıları otel misafirlerini coşturdu.

EVLENDİKTEN SONRA İLK SEVGİLİLER GÜNÜ...

Eşiyle geçireceği ilk Sevgililer Günü’nün heyecanını yaşayan Gökhan Tepe, bu anlamlı günde kendisi ve eşi için hediyenin maddi bir değeri olmadığını söyledi. Sevginin parayla ölçülemeyecek kadar değerli olduğunu belirten Gökhan Tepe, eşi için ‘Can yoldaşım, can arkadaşımı mutlu etmek için elimden geleni yapacağım’ dedi. Baba olmak istediğini de söyleyen Tepe, çocuğunun da müzisyen olmasını istediğini açıkladı.

HALİL KARADUMAN’I UNUTMADI

Gökhan Tepe, Ebru Gündeş’e verdiği ‘Beyaz’ ve Ayla Çelik’e verdiği ‘Bağdat’ şarkılarını seslendirdikten sonra misafirlere ‘sizler için en kıymet verdiğim şarkılarımızı söylüyorum’ dedi. Ardından ‘Veda Makamı’ şarkısının kanun taksimini 2012 yılında vefat eden ünlü kanun virtüözü ‘Halil Karaduman’ın ruhuna gönderdi.

GÖKHAN TEPE’DEN DEMLİ ŞARKILAR

Gökhan Tepe, sahnede 70’ler ve 80’lerin unutulmaz şarkılarını programının ikinci bölümünde seslendirdi. ‘Tanrı istemezse’, ‘ Senin olmaya geldim’, ‘Bende özledim’, ‘Fesuphanallah’, ‘Allah Allah’, ‘Güzeller içinden’ gibi ‘demli şarkılar’la izleyenlerin kulaklarının pasını sildi.

EBRU GÜNDEŞ’İN YENİ ALBÜM ŞARKILARI TEPE’DEN

Ebru Gündeş’in yeni albümü için 4-5 şarkı verdiğini de söyleyen Gökhan Tepe, Ebru Gündeş’in Demet Akalın’ın ve Funda Arar’ın bestelerini paylaştığı değerli arkadaşları olduğunu söyledi. Sezen Aksu’nun son albümü hakkında da açıklamalarda bulunan Tepe "Favorim 'Manifesto' ve 'Canımsın Sen' şarkıları oldu" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.