Gökhan Tepe... ŞİKAYETİM VAR!

Gökhan Tepe... ŞİKAYETİM VAR!

2011 albümü "Aşk Sahnede" ile Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan Show'a misafir olan yakışıklı popçu Gökhan Tepe bir şikayetini dile getirdi.

Ayhan'ın "seninle ilgili hak ettiği yerde değil,daha iyi noktada olmalıydı, gibi bir yaklaşım var.Gerçekten hak ettiğin yerde değil misin" sorusuna Gökhan Tepe "Hak ettiğim yer magazinsel olmaksa ben o yeri istemiyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.

"Daha iyi nokta denilen yer magazin programlarında boy boy gözükmek, onla bunla kavga etmek,yada gazete sayfalarında değişik kadınlarla poz vermekse ben o yerde olmak istemiyorum.Bazıları magazin aleminde beni göremeyince sanıyorlar ki hiç bir şey yapmıyorum.Evet belki magazinsel değilim ama şarkılarım çok seviliyor.

Ebru Gündeş'in albümün isim şarkısı Beyaz bana ait.İbrahim Tatlıses 100 şarkı içinden sadece beş şarkı seçerken, ikisinin Gökhan Tepe imzalı olması hak edilen yer değil midir? Dizilerde oynadığım karakterler sadece Türkiye'de değil arap yarımadasında bile çok seviliyor.Bana kimse daha iyi bir noktadan bahsetmesin,sevgiyi kazanmak için uluorta magazin maymunu olmaya gerek yok.Ben böyle yerimden memnunum".

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.