Gökhan Tepe - Ziynet Sali... GÜNAY’DA SÜRPRİZ DÜET!

Gökhan Tepe - Ziynet Sali... GÜNAY’DA SÜRPRİZ DÜET!

BVS Group’un Amral Gemisi Günay Restaurant’ta Türk Pop Müziğinin iki önemli ismi Ziynet Sali ve Gökhan Tepe ilk defa birlikte sahne aldı.

Programları öncesi basın mensuplarının karşısına geçen ünlü sanatçılar, ‘’ Bu akşam bizin için çok özel ilk defa Günay’da aynı programda yer alıyoruz, zaten aynı üniversiteden mezunduk yeniden bir araya gelmek ve Günay’da sahne almak bizim için heyecan verici’’ dediler. 

Gökhan Tepe’den beste alacağını da söyleyen Sali,  ‘’Az sonra sizler için sürprizlerimiz var’’  diyerek basın toplantısını sonlandırdılar.

ZİYNET SALİ VE GÖKHAN TEPE ‘DEN SÜRPRİZ DÜET!

Günay Restaurant’ta  ilk olarak  Gökhan Tepe sahneye çıktı.  Gece boyunca  ‘’ Türkan’’, ‘’Araftayım’’, ‘’Beyaz’’ gibi kendisine ait olan sevilen şarkıları seslendiren sanatçı kah hüzünlendirdi kah konuklarını coşturdu.

Gökhan Tepe programı  sonrasında sahne alan Ziynet Sali, yeni albümünden şarkılar seslendirirken, kırmızı parlak tulumu ile de göz kamaştırdı.

Ziynet Sali programına başladıktan birkaç şarkı sonra sahne arkasından Gökhan Tepe’nin sesi duyuldu.. 

Ardından  sahneye gelen Gökhan Tepe,  Sali ile birlikte önce ‘’ Tanrı Misafiri’’ adlı şarkıyı sonrasında da ‘’ Yalan Dünya’’ yı birlikte seslendirerek büyük alkış aldılar.

Günay Restaurant’ta Gökhan Tepe ve Ziynet Sali’yi dinlemeye gelen ünlü simalar arasında Ceyda Düvenci ve eşi Bülent Şakrak’ta vardı.  Ünlü çift gece boyunca şarkılara eşlik ederek keyifli dakikalar yaşadılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.