Gökhan Türkmen... KENDİNİ SIFIRLADI!..

Gökhan Türkmen... KENDİNİ SIFIRLADI!..

Birbirinden farklı ve başarılı projelere imza atan Gökhan Türkmen, 3 Adım Müzik etiketiyle 2012 yılında yayınlanan EP'si '' Ara '' ve 2014 yılında yayınladığı '' En Baştan '' albümlerinin tüm haklarından vazgeçti.

Albümlerinin kendi yapım şirketi GTR Müzik'e devri konusunda 3 Adım Müzik Yılmaz Uyar ile anlaşma sağlayamayan sanatçı, tüm haklarından vazgeçerek dijital platformlardaki içeriklerini sıfırlattı.

Toplamda yaklaşık 150 milyon izlenme rakamından vazgeçen Gökhan Türkmen, Ara ve En Baştan albümlerindeki şarkılarını ve video kliplerini sıfırdan GTR Müzik kanalında yayına açtı.

AÇIKLAMA... 

Müvekkil Gökhan Türkmen, 2012 yılında yayınladığı “Ara" ve 2014 yılında yayınladığı "En Bastan" adlı albümlerinin eser haklarını geri almak konusunda, 3 Adim Müzik adlı yapım şirketinin sahibi Yılmaz Uyar’la geçtiğimiz yıllarda anlaşmış; bu anlaşma gereği bahsi gecen haklar müvekkile 04.06.2018 tarihinde resmi olarak geri kazandırılmıştır. 

Açıklanan devire kadar, YouTube isimli yer sağlayıcıda, devreden yapım firması tarafından yayınlanmakta olan söz konusu albümlerde bulunan eserler, bugüne dek toplamda yaklaşık 150.000.000 görüntülenme sayısına ulaşmışken (Örnek olarak, “Çatı Katı”: 64.313.770; “Sen İstanbul’sun": 53.653.385); devreden yapım firmasının söz konusu eserleri devir öncesi 01.06.2018 tarihinde YouTube’dan silmesi sebebiyle, devirden sonra eserleri müvekkile ait GTR Müzik YouTube kanalında “sıfır” görüntülenme sayıları ile yeninden yayınlanma zorunluluğu doğmuştur. 

Bahsi gecen hak devri ile beraber, devir konusu eserlerin, YouTube'daki görüntülenme sayıları ile birlikte müvekkile ait kanala devri teknik olarak mümkün ve tarafımızca devreden yapım firmasından defalarca talep ve rica edilmiş iken, yapım firmasının bundan kaçınmasının, uzun vadede müvekkil nezdinde neden olacağı mali hak kaybı bir yana; müvekkilin ve bahsi gecen eserlerin itibarini da kapsayan olası manevi etkileri sebebiyle, işbu açıklamayı yapma gereği hasıl olmuştur. 

Müvekkil Gökhan Türkmen’in, geri kazandığı eserleriyle bundan böyle GTR Müzik YouTube kanalında, yeni bir yola çıkmış olma sebebini, tüm dinleyicilerine, sevenlerine ve kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.

Gökhan Türkmen ve GTR Müzik adına 

Av. Eda Salman Bayraktar

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.