Gökhan Türkmen... "ŞIMARMAKTAN KORKUYORUM!"

Gökhan Türkmen... "ŞIMARMAKTAN KORKUYORUM!"

Türk pop müziğinin son yıllarda çıkardığı en özel seslerden biri olan Gökhan Türkmen, Kral TV ve Kral Pop Radyo ortak yayınında Mehmet Akbayın bu haftaki konuğuydu.

Geçtiğimiz yıla Büyük İnsan, Yan Sen ve Dön adlı hit şarkılarıyla damgasını vuran genç sanatçı, 2. solo albümü Biraz Ayrılıkın başarısından çok memnun olduğunu ve gelen övgülerin kendisini değiştirmediğini belirtti.

Gökhan Türkmen, programda sevilen şarkılarını seslendirirken samimi açıklamalarda da bulundu. Son zamanlarda artan popülaritesine rağmen hayatında çok fazla değişiklik yaşamadığını belirten Türkmen Sokakta hala rahat dolaşabiliyorum. Tabiî ki eskiye göre daha çok bakan oluyor, yanıma gelen oluyor.

Ve bu doğal olarak çok hoşuma gidiyor. Ama ben hala özgürüm. Sadece girdiğim çıktığım yerlere ve yanımdaki insanlara biraz daha dikkat ediyorum. Çünkü maalesef, sizin için değil konumunuz için yanınızda gözükmek isteyen insanlar da olabiliyor diye ekledi.

Programda en çok korktuğu şeyin şımarmak olduğunu belirten Gökhan Türkmen, samimi, olduğu gibi davranan biri olduğunu belki de bu yüzden sevildiğini düşündüğünü söyledi.

Gökhan Türkmen Herkesin çok fazla yapamayacağı bir işi yapıyor olabiliriz ama insanız sonuçta. Bu bir ekip işi, hayranlar da aslında bu ekibin bir parçası. Onlar olmadan siz yoksunuz diyerek hayranlarıyla arasındaki bağın önemine dikkat çekti.

Mütevazi tavırlarıyla beğeni toplayan sanatçı, sahnede görülen Gökhan Türkmenle gerçek hayatındaki Gökhan Türkmenin farklı kişilikler olmadığının altını çizdi: Benim için Gökhan Türkmen çok efendi, güler yüzlü bir çocuk diyorlar.

Bazen de çok toleranslı davranıyorsun diyorlar. Çünkü Türkiyede star denildiği zaman biraz ukala, kaprisli bir adam olarak algılanıyor. Aslında alakası yoktur, tam tersine star dediğiniz kişi örnek olmalıdır. Ben dışarıda neysem sevenlerime karşı da, konserde de, sahnede de, şu an da öyleyim. Bu, mutluluk verici bir şey. Seviliyoruz. Bunun ötesi yok herhalde diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.