Göksel... 'EN GÜZEL ŞARKILARIMI AŞKLA BESLERİM!'

Göksel... 'EN GÜZEL ŞARKILARIMI AŞKLA BESLERİM!'

Türk pop müziğinin en özel sesi, şarkı yazarı ve yorumcularından Göksel, arka arkaya çıkardığı büyük ilgi gören single şarkılarının yenisi "Ben Fena Aşığım" ile son günlerin en çok konuşulan ismi oldu.

Göksel "Ben Fena Aşığım" ile Türkiye turnesi kapsamında 3 gün arka arkaya Kocaeli, Bartın ve Karabük ‘de konser verdi …

Geçtiğimiz yıl yaptığı "Bu Da Geçecek" ve "Hiç Yok" isimli şarkılarıyla müzik listelerini üst sıralarda yer alan, radyolarda en çok çalına ve en beğenilenler arasında yerini alan Göksel, sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Sabi Saltiel'e ait olan "Ben Fena Aşığım" şarkısı ile müzikteki iddiasını 3 gün arka arkaya Kocaeli, Bartın ve Karabük ‘de verdiği konserlerle devam ettiriyor.

Yeni şarkısının beğenilmesi ve güzel tepkilerden dolayı hayli mutlu olan Göksel, konserinde dinleyicisine aşkın tarifini yaptı.

Göksel, "Aşk hem çok güzel hem de çok fena bir duygu. Baş etmesi zor. İnsan aşık olunca bütün kabuğu kırılıyor.

Kontrolünü kaybetme ihtimali, birine o denli yüksek bir duygu beslemek herkes gibi beni de telaşlandırıyor. Her haliyle iyi geliyor aşk; akılla değil, kalple yaşamak.

Ben en güzel şarkılarımı aşkla beslenip yazdım." diyen Göksel şöyle devam etti: "Aşk öyle tuhaf bir duygu ki, canınızı yaksa bile o orada dursun istiyorsunuz.

İsterim ki şarkımdaki aşk yayılsın hepimiz doya doya çok fena aşık olalım. Aşk; yanılsama, gerçek dışı bir duygu...

Görmek istediğimizi görüyoruz. Gün geliyor, gerçeklere dönmeye başlıyoruz.

İlişki körkütük âşık olduğumuz zamanların hatıralarıyla beslenerek güzel bir şeye, sevgiye dönüşüyorsa mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.