Göksel...MİNİ ETEĞİ YÜREK HOPLATTI!

Göksel...MİNİ ETEĞİ YÜREK HOPLATTI!

Göksel, tüm şarkılarını alanı dolduran yaklaşık 10 bin kişiyle beraber söyleyerek dans ve eğlence dolu bir gece yaşattı.

Atlantis Yapım organizasyonu olan Vadi Açıkhava Konserleri’nde sahne alan Göksel, tüm şarkılarını alanı dolduran yaklaşık 10 bin kişiyle beraber söyleyerek dans ve eğlence dolu bir gece yaşattı.

Sürprizlerle dolu bir konsere imza atan başarılı sanatçı  dansları, dans ekibi ve orkestrasıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Türk pop müziğinin güçlü kadın yorumcusu Göksel’in ilk defa Vadi Açıkhava’da canlı performans olarak seslendirdiği son single şarkısı “Hiç Yok” alanda coşkuyla yankılandı.

Konsere ‘ Bu da Geçecek ’ ve “Günün Birinde“ şarkılarıyla başlayan Göksel, son günlerde çok konuşulan ve beğeniyle paylaşılan yeni single şarkıları “Hiç Yok’ ve ‘Bu da Geçecek’in  yanı sıra ‘Bi Seni Konuşurum’, ‘Kurşuni Renkler’, ‘Sabır’ gibi unutulmayan şarkılarını seslendirdi.

“Sevil Neşelen”, “Gözleri Aşka Gülen”, “Dudaklarında Arzu” şarkılarıyla nostaljik bir geçiş yapan sanatçı izleyenlere unutulmaz bir konser akşamı yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.