Gonca Vuslateri-Edip Burak Ertoğan... TEK CELSEDE BOŞANDILAR!

Gonca Vuslateri-Edip Burak Ertoğan... TEK CELSEDE BOŞANDILAR!

Son olarak “Tehlikeli Karım” dizisinde rol alan Oyuncu Gonca Vuslateri ile 2,5 yıl önce evlendiği Edip Burak Ertoğan’ın evliliği tek celsede sonlandı.

Gonca Vuslateri ile Edip Burak Ertoğan, 31 Aralık 2015’de yurtdışında evlenmişti. Evliliğini sosyal medya hesabından, “Evet, evlendim.

Ortada bir ton negatif mevzu varken düğün yapmayacağımı söyledim. Mutluluğu yaşamayı feda edeyim ama kendim mutlu olayım.

İstanbul’a dönünce 5-6 kişinin katılacağı sade bir kutlama yapacağım” mesajı atan Vuslateri, boşanacağını da sosyal medyadan duyurmuştu.

goncavuslateri_evlilik_.jpg

''ANLAYIŞ BEKLİYORUZ'' DEMİŞTİ 

31 yaşındaki Vuslateri boşanacağını: “Eşim Burak Ertoğan’la uzun bir süredir ayrı sürdürdüğümüz evliliğimizi hukuki olarak da sonlandırmaya karar verdik.

İçinde bulunduğumuz yoğun gündemde, bizim içinde hassas olan bu süreçte herkesin anlayışını bekliyoruz” sözleriyle açıklamıştı.

Son olarak Tehlikeli Karım dizisinde rol alan Gonca Vuslateri ile 2,5 yıl önce evlendiği ses mühendisi Edip Burak Ertoğan’ın evliliği tek celsede bitti.

Gonca Vuslateri daha önce verdiği bir röportajda, “Türk erkeğiyle evlenmem”, “Çocuk yapmam” gibi açıklamalarınız vardı. Ne oldu, tükürdüğünüzü mü yaladınız?


şeklindeki soruya ''Uzun yıllardır Amerika’ya gidip geliyorum. Buraya döndüğümde bir dergiye röportaj verdim. O dönemde Türkiye’de, kadına şiddet haberleri çok yoğundu.

Tecavüz eden adamların kısa süreli cezalarla kurtulmasının bende yarattığı korkuyla söyledim onu. Tek söylediğim de bu değildi. Neşeli bir hayat yaşadığımdan, ilişkilerimden bahsettim.'' cevabını vermişti.

Onun üstüne muhabir “Amerikalı bir sevgiliniz var” dediğinde Vuslateri, “Herhalde bir Türk erkeğiyle evlenmek nasip olamayacak bu kadar kırgınlıkla” gibi bir şey söyledim gülerek.

Oraya parantez içinde ‘kahkahalar’ yazarsan her şey değişecek, nokta koyup bırakınca insanlara sert gelebiliyor.

Ayrıca, ister tükürürüm, ister yalarım! Burası benim ülkem. Yargılarım da severim de... Talihsiz bir açıklama oldu, kabul ediyorum. Ama ne yapabilirim?'' şeklinde konuşmuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.