Gonca Vuslateri... FIRAT TANIŞ'A SERT SÖZLER!

Gonca Vuslateri... FIRAT TANIŞ'A SERT SÖZLER!

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Gonca Vuslateri, eski sevgilisi tarafından uzaklaştırma alınan Fırat Tanış'ı hedef aldı. Tanış'ın böyle bir olayla gündeme gelmesinden mutlu olduğunu söyleyen Vuslateri, "Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur" ifadelerini kullandı.

Piyanist İklim Tamkan, geçtiğimiz sene şiddet gördüğü gerekçesiyle ayrıldığı Fırat Tanış hakkında tehdit ve ısrarlı takip nedeniyle uzaklaştırma kararı aldırdı. Haberi gören Gonca Vuslateri ise Fırat Tanış'ı hedef aldı.

"GÖĞSÜME GİDEN NEFESİ VE İLAHİ ADALET DUYGUMU TARİF EDEMEM"

X hesabından Fırat Tanış hakkında haberi yayınlayan Gonca Vuslateri, "Defterin sayfalarını aralardım da.. gebelikte kendimi geremem. Bilinmesinden duyduğumuz tarifsiz 'görülüyor' hissi. Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem. Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur bulmuştur" ifadelerini kullandı.

 

Reklamlar AdMatic

 

 

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Vuslateri sözlerinin devamında da "Bir şiddet failinin mağduru kadına 'Bu zamana kadar neredeydin, neden sustun' demenin psikolojide bir "anlam karmaşası" yoktur.

Profesyonel bir hekim suskunluğun hikayesini de inceler..ne vakit kişi hazırsa o vakit konuşur. Tanıklık da dahildir buna" ifadelerini kullandı.

Gonca Vuslateri'den sevgilisi tarafından uzaklaştırma kararı alınan Fırat Tanış'a zehir zemberek sözler

Gonca Vuslateri'den sevgilisi tarafından uzaklaştırma kararı alınan Fırat Tanış'a zehir zemberek sözler

 

 

Kaynak:haberler.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.