Gönül Dağı... SEVİNÇ VE HÜZÜN BİR ARADA!

Gönül Dağı... SEVİNÇ VE HÜZÜN BİR ARADA!

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, 17 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de 68. bölümüyle ekrana geliyor.

Gönül Dağı’nın yeni bölümünde miras kavgası nasıl sonuçlanacak?

Tarlalarında artezyen kaynak suyu çıkan Kaya ailesinde, bu bölümde kriz yaşanacak. Miras kavgasına tutuşan Düğüncü Muammer (Ali Düşenkalkar) ve Ağıtçı Hüseyin (Erdal Cindoruk), babaları Ciritçi Abdullah’ın  (Yavuz Sepetçi) mirası yeniden düzenleyeceğini açıklamasıyla şok olur.

Ailedeki bu kavga nasıl sonuçlanacak 68. Bölümde izleyeceğiz.

Cemile Ve Veysel’i bekleyen tehlike

Yeni bebek heyecanı yaşayan Cemile (Nazlı Pınar Kaya) ve Veysel’i (Semih Ertürk) 68. Bölümde tehlikeler bekliyor.

Elif’e yurtdışından gelen pakette ne var?

Geçtiğimiz haftaki bölümde aşık olduğu Elif hemşireye (Zümre Meğreli) evlenme teklif eden Doktor Kenan (Serkan Kuru) bu kararını ailesiyle de paylaşıyor.

Mutluluktan havalara uçan ve bu güzel haberi kardeşi Zeynep’le (Güliz Aybay) paylaşan Elif’e yurtdışından bir paket geliyor.

Bu pakette ne olduğunu 68. Bölümde öğreneceğiz.

Taner, Mühendis Aylin’in teklifine ne cevap verecek?

Büyük bir aşkla sevdiği eşi Dilek’i kaybeden ve çocuğuyla birlikte yeniden hayata tutunmaya çalışan Taner (Berk Atan), bu bölümde mühendis Aylin’in (Berfin Kıymaz), ‘yeni bir başlangıç için hazırım’ mesajına nasıl karşılık verecek yeni bölümde izleyeceğiz.

Çok sevdiği çocukluk aşkı Dilek’in yasını hala tutan ancak zorunlu olarak kendini işine veren Taner, yeni bir duygusal ilişkiye hazır mı 68. Bölümde göreceğiz.

Evlendiler ancak bir araya gelemediler

Dilek’in öldüğü gün evlenen ve bu üzüntüyü üzerlerinden atamayan Ramazan ve Asuman cephesinde ise trajikomik olaylar yaşanıyor.

Evleri yıkılan Hüseyin (Erdal Cindoruk) ve Günşıl (Gülhan Tekin), yeni evli çiftin yanına yerleşmiş, Ramazan babasıyla birlikte aynı yatağı paylaşmaya başlamıştı.

Onları kırmadan bir araya gelmeye çalışan aşıkların başına gelmeyen kalmıyor. Karı koca birbirlerine kavuşabilecek mi? 68. Bölümde izleyeceğiz.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.