Gripin...  ÜSKÜDAR’A İLAÇ GİBİ GELDİ!..

Gripin... ÜSKÜDAR’A İLAÇ GİBİ GELDİ!..

Üsküdar Belediyesi, kültür- sanat dünyasının en sevilen isimlerini Üsküdarlılarla buluşturmayadevam ediyor. Türk rock müziğinin en çok takip edilen grubu Gripin’in Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde verdiği konserde, yer yerinden oynadı.

Gençlerin en çok sevdiği müzik gruplarından olan Gripin ile Üsküdar’da yer yerinden oynadı.

Dillerden düşmeyen şarkılarını Üsküdar’da seslendiren rock grubu, konser süresince Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar, Durma Yağmur Durma, Nasılım Biliyor musun?, Böyle Kahpedir Dünya, Beş, Batsın Bu Dünya, Muhtemelen Aşk, Beni Boş Yere Yorma şarkılarını, bin 500 kişiden oluşan dev vokalist kadrosu eşliğinde seslendirdi.

Sıra 80’li yılların unutulmaz müzik repliğini olan “We Were Rock You”ya geldiğinde Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yer yerinden oynadı.

Katılımcıların dinmeyen alkışları eşliğinde gerçekleşen konserde Gripin, Üsküdarlılara mart ayında Şemsipaşa Meydanı’nda açık havada konser sözü verdi.

Katılımcıların paylaşımlarıyla sosyal medyadan da canlı olarak

izlenen konser sırasında en güzel fotoğrafı paylaşan 3 kişiye hediyeler verildi.

Hilmi Türkmen:

“Mart yakında merkezimize sığamayan binlerce kişiyi de aramızda göreceğiz”

birolnamoglu_hilmiturkmen.jpg

Konser sırasında sahneye çıkarak grubun solisti Birol Namoğlu’na Kitre Bebek hediye eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, katılımcılara seslenerek, “Üsküdar Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz konserler aracılığıyla tüm İstanbulluları bu nadide ilçemizde bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bugün burada hepinizin çok sevdiği Gripin’i ağırlamaktan mutluluk duyduk.

Buradan bakınca binlerce İstanbullunun aynı anda tek ses, tek nefes olarak şarkılara eşlik ettiğini görmenin tarifsiz mutluluğu içerisindeyim.

Bunu bize yaşattığı için Gripin grubuna huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum ve verdikleri sözü not alıyorum.

Mart ayında bugün kalabalıktan dolayı konserimize katılamayan dışarıdaki binlerce kişi de bu eşsiz konseri dinleme şansı yakalayacak, inşallah!” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.