Gülben Ergen... 'ÇOCUKLARI OKULA YOLLAYACAĞIM!'

Gülben Ergen... 'ÇOCUKLARI OKULA YOLLAYACAĞIM!'

Şarkıcı Gülben Ergen, önceki gün sevgilisi Emre Irmak'la Armutlu'da bulunan bir restoran çıkışı görüntülendi. Hayli keyifli olduğu görülen Ergen, çocuklarının okul süreciyle ilgili sorulara yanıt verdi.

Armutlu'da sevgilisi Emre Irmak ile objektiflere yansıyan Gülben Ergen, "Her şey yolunda, iyiyim. Corona ile ilgili her şey yolunda giderse çok güzel olacak.

Tatil bitti. Okullar açıldı artık, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum" diye espri yapmayı ihmal etmedi.

Yaz sezonunu değerlendiren Ergen, "Sakin, endişeli, kaygılı ne olacak bu hastalık, az konserli bol özenli ve dikkatli bir yaz geçti" diye konuştu.

'ÇOCUKLARIMI OKULA YOLLAYACAĞIM'

Demet Akalın'ın kızı Hira'ya ders vermesi için öğretmen tutacağı hatırlatılınca Ergen, "Benim çocuklarım artık büyüdü arkadaşlar, küçük olanlar ortaokula büyük olan liseye başladı.

O yüzden böyle bir şansımız yok. Online eğitime katılıyoruz ama okullar açılırsa seve seve ben çocuklarımı okula yollayacağım" dedi.

Şarkıcı, sözlerine "Öğretmenlere de güveniyorum, Milli eğitime bakanlığına da güveniyorum. Tüm okulların önlem konusunda elinden geleni yaptığını düşünüyorum.

Bizde Milli Eğitim Bakanlığı'ndan haber bekliyoruz, gelir gelmez anaokullarının açılışına başlayacağız" diyerek devam etti.

Ergen'in, Mustafa Erdoğan ile evliliğinden Atlas, Ares ve Güney adında üç oğlu bulunuyor.

'ÇOK TATSIZ BİR OLAY'

Öte yandan şarkıcı Halil Sezai'nin 67 yaşında kalp hastası komşusunu darp ettiği görüntülerle ilgili konuşan Ergen, "Çok, çok üzücü ve çok tatsız bir olay" dedi.

Kaynak:milliyet.com.tr / Umut ÜNVER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.