Gülben Ergen - Serkan Kaya... BODRUM GÜNAY'DA MÜZİK GECESİ!

Gülben Ergen - Serkan Kaya... BODRUM GÜNAY'DA MÜZİK GECESİ!

Gülben Ergen ve arabesk müziğin güçlü seslerinden Serkan Kaya, önceki gece Bodrum'daki BVS Bosphorus Otel'deki Günay Restaurant'da sahne aldı.

Sevenlerinin karşına siyah taşlı ve derin yırtmaçlı bir elbise ile çıkan Gülben Ergen, dillere pelesenk olmuş şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi.

Programın ikinci yarısına mikrofonu Ergen'den devralarak hızlı bir giriş yapan Serkan Kaya, "Özlemişİm sahneye çıkıp sizlerle beraber şarkılar söylemeyi" diyerek sevenlerine olan özlemini dile getirdi.

PANDEMİ SÜRECİNİ ÇİFTLİKTE KOYUN, İNEK SAĞARAK GEÇİRDİK...

"KÜÇÜKLÜĞÜM TEZGAHTARLIK YAPARAK GEÇTİ"

Yaklaşık üç buçuk ay süren Pandemi sürecini ailesiyle birlikte çiftliğinde koyun inek sağarak geçirdiğini söyleyen Kaya, "Benim küçüklüğüm tezgahtarlık yaparak geçti, gerek hayatta gerek sahnede çok faydasını görüyorum. Çok güzel insanlar biriktirmişim. Bu akşam beni dinlemeye gelen çok sevdiğim saygı duyduğum abilerim ablalarım gelmiş" diyerek kendisini dinlemeye gelen misafirlerine teşekkür etti.

"SERKAN KAYA SAHNESİNDE YILDIZLAR GEÇİDİ"

Konserinin bir bölümünde Serkan Kaya, "Mesele" şarkısını okuduğu anda sahneye çıkarak mekandaki misafirlere sürpriz yapan Gülben Ergen, Serkan Kaya ile birlikte hit şarkıyı bir kez de birlikte seslendirdiler. Gecenin sonunda ise Merve Özbey sahneye çıkarak Serkan Kaya ile birlikte Müslüm Gürses'in "Unutamadım" şarkısını söylediler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.