Gülbin Vardar? SİYASETTEN SAHNELERE, SAHNELERDEN SİYASETE
Geçen dönem Üsküdar Belediyesi Encümen adayı olarak siyasete atılan ve geçtiğimiz seçimde Acıbadem Mahallesi'ne muhtar adaylığını koyan Gülbin Vardar sahnelere döndü.
Kadıköy Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan, bir dönemde havayollarında hosteslik yapan çiçeği burnunda şarkıcı, İstanbul'un gözde mekanlarından Etiler ve Cadde Clup Nispet'te sahne alıyor.
Köşe yazarlığı yapmasından dolayı başta Mustafa Sarıgül olmak üzere bir çok politikacıyla tanışan Vardar, bu sayede siyasetçilerle de arasının iyi olduğunu belirtti. Şarkıcılık yaparak isim yapmak isteyen Vardar, önümüzdeki seçimlerde de bir beldeye belediye başkanlığı adaylığı koyacağını söyledi. Projelerinde arasında kadın haklarıyla ilgili çalışmalar yaptığını, kadın sığınma evlerini çoğaltacağını ve kadınlar köyü kurarak onlara hizmet edeceğini belirtti.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.