Gülbin Vardar... "YELİZ YEŞİLMEN ÇOK KİŞİNİN AHINI ALDI, ŞİMDİ AYNI İHANETİ O YAŞIYOR"!..

Gülbin Vardar... "YELİZ YEŞİLMEN ÇOK KİŞİNİN AHINI ALDI, ŞİMDİ AYNI İHANETİ O YAŞIYOR"!..

Magazin gazeteciliğinin duayen ismi Nurettin Soydan ile şov dünyasının çok yönlü ismi Ece Gürsel'in hazırlayıp sunduğu “Haber Magazin”, bu hafta yine magazin gündemini sarsacak.

Uğradığı ihanet nedeniyle yıllardır Yeliz Yeşilmen ile kavgalı olan Gülbin Vardar Nurettin Soydan ve Ece Gürsel’in sunduğu programa konuk oldu. 

Gülbin Vardar’ın, Yeliz Yeşilmen’e ağır ithamlarda bulunduğu programda, bazı gerçekleri ilk kez “Haber Magazin”e itiraf etti.

Vardar, ayrılmak istemediği için ilk eşi Ali Uğur Akbaş’tan şiddet gördüğünü, Yeliz yüzünden sokaklara atıldığını ve dayak yediğini itiraf etti. 

 YELİZ’İ O GÜN GÖRDÜĞÜMDE ÇILGINA DÖNDÜM. O GÜN ONU AYAKLARINDAN BİLE VURABİLİRDİM!

Youtube’ta Reborn TV’de yayınlanan “Haber Magazin”e konuk olan Gülbin Vardar, yuvasının dağılmasına neden olan Yeliz Yeşilmen’e yine öfke doluydu.

17 yıl önce uğradığı ihaneti hala affedemediğini söyleyen Vardar, şu sıralar sık sık sosyal medya üzerinden videolar paylaşan Yeliz Yeşilmen’e yüklendi.

Yeliz’in,  evliliğinde problemler yaşadığını söyleyen Gülbin Vardar “İlahi adalet tecelli ediyor.

Yuva yıkanın, yuvası olmazmış. O, bana ve başkalarına yaptıklarının cezasını çekiyor şimdi. Çünkü çok kadının ahını aldı” dedi.

KIZIM YELİZ’İ EKRANDA GÖRÜNCE: İŞTE BABAMIN SEVGİLİSİ DEDİ… O AN ÖĞRENDİM… YILLARCA AKRABAM DİYE HEPİMİZİ KANDIRMIŞLAR

Gülbin Vardar, eşinin  kendisini Yeliz ile aldatmasını yıllar önce kızı sayesinde öğrendiğini açıkladı.

“Bizim ofiste buluşuyorlarmış. Kocamın kucağına oturmuş. Çocukta eve gelince olanları anlattı.

Ekranda görünce onu ‘Babamın sevgilisi işte bu” dedi. O zaman Ali’nin garip davranışlarının nedenini anladım.

Ali aslında beni aldattığı  böyle davranıyormuş. Adana’da yıllarca onu akrabam diye tanıttı. Ben dahil hepimizi kandırmışlar Ali ile birlikte” dedi.

“İLAHİ ADALET TECELLİ EDİYOR! YELİZ DE İHANETE UĞRADI, KUMASIYLA AYNI EVDE YAŞIYORLAR ÜSTELİK!”

Haber Magazin programında gazeteci Nurettin Soydan ve Yorumcu-oyuncu Ece Gürsel’in sorularını yanıtlayan Gülbin Vardar, “Yeliz Yeşilmen’i de şu sıralar kocası tarafından aldatıyor.

Ali başka bir kadına  aşık olduğu için evliliğinde sorunlar yaşıyorlar. Yeliz de bu nedenle büyük nafakalar koparıp boşanmaya yanaşmıyor” iddiasında bulundu. 

YELİZ ÇOK KİŞİNİN AHINI ALDI, YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ!

Vardar, “Onun bu nedenle Ali den dayak yediğini duyuyorum. Çünkü Ali artık başka biriyle yaşıyor. Hem de üçü de aynı evdeler.

Yeliz bu nedenle ağlama videoları çekiyor. Boşanmamak için de yüklü nafaka koparma derdinde.

O nedenle eşinden şiddet görüyor. O  benim dahil çok kişinin yuvasını yıktı. Yuva yıkanın yuvası olmaz zaten” ifadesini kullandı.

“BOŞANMADIĞIM İÇİN BANA GURURSUZ KADIN DİYORDU, ŞİMDİ KENDİSİ NE? GURURSUZ DEĞİL Mİ?

“ Yeliz şimdi “İki çocuğum var, neden yuvamı yıkayım diyor. E bizimde iki çocuğumuz vardı o zaman sen kapımıza tünediğinde.

Ben boşanmayı kabul etmeyince de “gurursuz kadın” diyordun bana. Şimdi kendisi gurursuz değil mi?

Niye ayrılmıyor bu ihaneti yaşamasına rağmen, kocasından dayak yemesine rağmen.  Yakında görürürüz mor gözüyle hastaneden canlı yayın yaparken.

Oysa 17 sene önce ben bu ihaneti yaşadığım yetmiyormuş gibi çocuğum Aleyna’yı da elimden alındı.

Onun yüzünden yaşadığım evden apar topar atıldım, sokak ortasında kalakaldım” dedi.

Gülbin Vardar, program yorumcusu Ece Gürsel’in “Ne var eski kocanızda böyle, kadınlar etrafında sürekli” sorusuna “Çok çapkın da ondan. Çapkınlık mayasında var erkeklerin” dedi. 

17 YIL ÖNCE NELER OLDU? GÜLBİN VARDAR: ONU İKİ BACAĞINDAN VURABİLİRDİM!

Gülbin Vardar 17 yıl önce eşiyle birlikte olan Yeliz Yeşilmen’i, Olivium AVM’de imza gününde kıstırarak saçlarından çekip kameralar önünde sürüklemişti.

Nurettin Soydan’ın hatırlatması üzerine olayın ilginç bir görgü tanığının da programın yorumcusu Ece Gürsel olduğu ortaya çıktı.

Gürsel, kulisten Gülbin Vardar olduğunu sonradan öğrendiği kişinin büyük bir afişin arkasına saklanarak sahneye  çıkıp Yeliz Yeşilmen’in üzerine atladığını ve saçlarından sürüklemeye başladığını ilk kez anlattı.

Gülbin Vardar ise o günleri anlatırken, “Beni görünce orta parmak hareketi çekti. Çılgına döndüm.

Hemen sahne arkasında dolanıp üzerine atladım. Kameraların önünde saçlarından çekip sürükledim.

Bana ihanetinin cezasını böyle verdim. O gün onu tabancayla iki bacağından da vurabilirdim”. Yeliz, beni evladımdan iki yıl ayırdı.

Bunu hiç unutmayacağım. Yeliz’le olan defteri kolay kolay kapatmayacağım. O benimle uğraşmaya devam ediyor.

Bana çakal diyor videolarında.  O ne kadar bir tarafını yırtsada yuva yıkanın yuvası olmaz.

Ben onu yuva yıkan kadın olarak etiketledim, Türkiye’nin önüne koydum. Benim sayemde şöhret oldu.” 

Vardar, eski eşiyle yeniden birada olmak için fırsatlar olduğunu belirterek “Adana’ya gittiğimde eski kocam beni çok misafir etmek istedi. İsteseydim kalır, onunla beraber olurdum. Ama yapmadım.” 

Gülbin Vardar’ın Haber Magazin’de öne sürdüğü iddialardan biri de, “Yeliz Yeşilmen birlikte olduğu erkeklere Papaz büyüsü yaptırdığı yolundaydı.

Vardar, “Hatay’daki bir kiliseye giderek Papaz büyüsü yapıyor. Kendisi de ilk evliliğinin büyü sonucu bozulduğunu açıklamıştı.

Büyülerle arası çok iyi. Yuvamı büyü ile yıktı” dedi.. Gülbin Vardar, büyü olayının daha önce Yeliz Yeşilmen ile birlikte olan Ceyhun Başaran’ın kendisine söylediğini ifade etti. 

Çağla Başak Çobanoğlu'nun yapımcılığını, Murat Özgüllü'nün yönetmenliğini üstlendiği “Haber Magazin”, yeni bölümleriyle Pazartesi ve Cuma günleri saat 1800’de Reborn TV YouTube kanalında!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.