GÜLDÜR GÜLDÜR EĞLENCEYE HAZIR OLUN !

GÜLDÜR GÜLDÜR EĞLENCEYE HAZIR OLUN !

Show TV’nin fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show, bu akşam yine birbirinden komik skeçleriyle izleyicilerini kahkahaya boğacak.

Yaklaşan yaz aylarına rağmen henüz bir sevgili bulamayan Burcu ve en yakın arkadaşları Sinem ile Yeter'in bu durumu bir son bulabilecek mi? Yeter'in sevgilisi olmak için adaylığını koyan Hüseyin hangi vaatlerde bulunacak? Seçim yapılmak üzereyken ortaya çıkan sürpriz aday İbrahim hangi vaatlerle Hüseyin'i alt etmeye çalışacak?

Biricik oğlu ve kuzusu Bahadır'ı Zimbabve'de yatılı bir okula yazdıracak olan Bilal bu sefer kazasız şekilde bu isteğini gerçekleştirebilecek mi? Uçakta çay servisi yapan hostes Nezaket'e aşık olan Bahadır hangi problemlere yol açacak? Bilal içine düştüğü durumdan nasıl kurtulacak?

Büyük bir konağa ikinci bahçevan olarak giren Şevket burada başarılı olabilecek mi? Konak sahibi İbrahim ve Yeter karşısında fakir ama çok gururlu olan Bahçevan bu zengin ama geldiği yeri unutmuş insanlar karşısında hayatta kalabilecek mi?

İnsanlar alemi belgeseli bu hafta sevgilisi Sinem ile parkta zaman geçiren Hüseyin'in davranışlarını inceliyor. Evliliğe hazır olmadığı için Sinem'den kaçan Hüseyin nereye gidecek? Yeniden bekar kalan Sinem'in başına neler gelecek?

Sevgilisi Sinem'in ailesiyle tanışacak olan Hüseyin'i hangi sürprizler bekliyor? Sinem, Hüseyin'in babası Şevket'le tanışmasını neden istemiyor? Her aklından geçeni söyleyen dobra insan Şevket ailesinde ne gibi sorunlar yaratmış durumda? 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.