Güldür Güldür Show... 10. SEZONUNA BAŞLIYOR!

Güldür Güldür Show... 10. SEZONUNA BAŞLIYOR!

Güldür Güldür Show 10. sezonuyla 22 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran  ‘Güldür Güldür Show’ onuncu sezon ilk bölümüyle cumartesi akşamı Show TV’de ekrana gelecek.

On yıldır seyircinin favorisi olan program yıllardır sürdürdüğü başarıyla tiyatro sahnesi ile seyirciler arasında adeta ‘komedi elçisi’ haline geldi.

Yediden yetmişe uzanan geniş ve sadık bir izleyici kitlesine sahip ‘Güldür Güldür Show’ tüm Türkiye’de sahnelediği gösterilerle de halkın neşesi olmayı başardı.

Günceli her zaman yakından takip eden program jenerasyonlar arası espri anlayışını kendi mizahıyla birleştirerek herkesin yüzünü güldüren bir marka haline geldi.

guldurguldur-muratdalkilic.jpg

Murat Dalkılıç’ın hem şarkıları hem de performansıyla konuk olduğu ‘Güldür Güldür Show’un 313’üncü bölümündeki skeçler ise şu şekilde:

Geveze: Hastanede yatan Mehtap’ın refakatçisi olan gelini ‘Geveze Yeter’, hem kendisine hem hastanedeki diğer hastalara hayatı zindan eder.

Domino Etkisi İyilik: Herkese iyilik yaptığını düşünen Hüseyin, Mesut’un ortaya sürdüğü anti-tezlerle şaşkına döner.

Yaptığı iyiliklerin aslında kötülüğe sebep olma ihtimali birbirinden komik çelişkiler yaratır.

Benziyorsun: Sakin bir kasabaya gelen İsmail’in halk tarafından Murat Dalkılıç’a benzetilmesi başta ortaya komik görüntüler çıkarsa da olaylar git gide enteresan bir hal alır.

Gerçek Murat Dalkılıç’ın kasabaya gelişi ise eğlenceli dakikalar yaşatır.

Ev Sahibi Kiracı: Burcu ile Tufan ev kiralarını ödeyemedikleri için ev sahibi Mesut’u, ev arkadaşları olarak yanlarına almışlardır.

Ev sahibiyle yaşayan arkadaşların komik durumu izleyicileri oldukça eğlendirecek.

Olumsuz Teyze: Birbirinden ilginç kehanetleriyle ortamın havasını değiştiren Nazlı teyze, yan masadaki gençlere unutamayacakları bir gün yaşatacak.

Meclis Grup Toplantısı: Aşırı fanatik bir toplulukla karşı karşıya kalan parti lideri Hüseyin, kendisini tahmin edemeyeceği bir duruma sokar. Fanatik grupla baş etme mücadelesi izleyicileri kahkahaya boğacak.

Şovmen Doktor: Annesi Mehtap’ı, şovmen bir doktora götüren Feridun’un hastaneden çok sabah programındaymış gibi hissedecek.

İzleyiciler Doktor İbrahim’in tedavi yöntemlerini büyük bir keyifle izleyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.