Güldür Güldür Show... BOMBA POPÇU TRANSFER...

Güldür Güldür Show... BOMBA POPÇU TRANSFER...

Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show'a yeni sezon öncesi sürpriz bir transfer gerçekleşti. Pop müziğin sevilen şarkıcılarından biri kadroya dahil oldu.

Televizyon ekranında güldürü kuşağının en sevilen programlarından Güldür Güldür Show'un yeni sezonu merakla bekleniyor. Yeni dönemde de Show TV'de yayınlanacak olan programa sürpriz bir isim dahil oldu.

Müzisyenliğinin yanı sıra oyuncu kimliğiyle de adından söz ettiren Emre Altuğ, 'Güldür Güldür Show' programının ekibine dahil oldu.

Altuğ, haberi sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı "Bu gece ilk 'Güldür Güldür' programımızdan. Müthiş eğlenceli ve heyecanlı bir gece oldu. Tüm ekibe teşekkürler" paylaşımıyla duyurdu.

İşte o paylaşım:

emrealtug_guldurguldur.jpg

Usta tiyatrocu Yücel Erten'in sahneye uyarladığı 'Azizname' isimli tiyatro oyununa da devam eden Altuğ, son yıllarda peş peşe çektiği sinema filmleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Star TV'de 'Eyvah Düşüyorum' yarışmasını sunan Onur Buldu'nun da yine ekibinde yer alacağı 'Güldür Güldür Show'un çekimlerinin ay sonunda başlaması planlanıyor. 

fyuii-(1).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.