Güldür Güldür Show...BU HAFTANIN KONUĞU İBRAHİM BÜYÜKAK!

Güldür Güldür Show...BU HAFTANIN KONUĞU İBRAHİM BÜYÜKAK!

Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 21 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’a bu hafta sevilen oyuncu İbrahim Büyükak konuk oluyor.

Dutseven kardeşlerden bomba gibi bir parça geliyor! Yeni parçaları için stüdyo kaydına giren kardeşlerin birbirleriyle uyumu nasıl? Stüdyo kaydı için evini ipotek ettiren Menajer Şevket durumu kontrol altında tutabilecek mi?

Nişanlısının ailesini ziyaret gelen Kazım’ı nasıl bir karşılama bekliyor? İsmail ve Mehtap için damat beslemek ne kadar önemli olabilir?

Hancılık kariyerinden sonra huzuru düğün salonu açmakta bulan İbrahim sorunsuz bir şekilde işlerini yürütebilecek mi? Tam mutlu oldum derken sürekli karşısında Kara Mesut’u gören İbo, bu sefer Kara Mesut’a karşı nasıl bir önlem alacak?

Gerçeklerin bir bir gün yüzüne çıktığı, kayıpların teker teker bulunduğu program Yeter Yakalayan ile Tatlı Ekşi’de bu hafta hangi gerçek gün yüzüne çıkarılacak?

Birbirlerine zıt iki ayrı kutup olan ev arkadaşları Bilal ve İbrahim bekar hayatına tam elveda diyecekken nasıl bir engelle karşılaşacaklar? Karşılarına yeni taşınan kızlarla çok iyi anlaşan Bilal ve İbrahim’in planlarını bozan ünlü isim kim olabilir?

Oğullarının travmasız bir çocukluk geçirmesi için ilkokuldan üniversiteye kadar özel eğitim veren Yeter ve Mesut, nerede hata yapmış olabilirler? 25 yaşına gelen ve ilk defa gerçek hayat ile tanışan İbo ne gibi travmalar yaşamış olabilir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.