Güldür Güldür Show... BURCU TİBET'E GİTMEYE KARAR VERİR!

Güldür Güldür Show... BURCU TİBET'E GİTMEYE KARAR VERİR!

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle 17 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

Hayati ve Mehtap'ın kızı Burcu karar almıştır, sessizlik yemini etmeye Tibet'e gidecektir, sürekli çalışıp bir şey edinememekten sıkılmıştır.

Burcu'nun ailesi Mesut enişte, Kudret ve Yeter'i çağırmıştır. Kızlarının gitmesini engellemek için onlardan yardım isterler.

Mustafa gece uykusundan dönerken dirseği kafasına çarptı diye eşi Leman’dan özür diler.

İsmail de kendi eşine böyle bir nedenden dolayı özür dileme organizasyonları yapar.

Bu duruma karşı çıkan Hüseyin erkekler adına duruş sergilemek için doğum gününü unuttuğu Burcu’dan özür dilememeye karar verir.

İbrahim köy evinde çalışırken şehirden arkadaşları Tufan ve Leman gelir. Onlar da ekonomik nedenlerden köye gelmişlerdir.

Kahveye biriyle görüşmeye giderler. Hayati gelir, İbrahim’den daha çok çalışmasını ister ve düzgün Türkçesiyle dalga geçer. İbrahim ve ailesi için durum iyice zorlaşmaya başlar.

Nazlı airfryer almak ister, çocukları Feridun ve Jale karşı çıkar, ev bir sürü gereksiz eşya dolmuştur.

Nazlı genelde eşyaları kısa süre sonra kullanmayı bırakıp evden de atmaz.

Fikri, İbrahim, Ozan ve Ercüment hapisten kaçmak için tünel kazarlar fakat Hüseyin'in hapisteki son günüdür.

Bu yüzden ona yakalanmamak için gizlice yaparlar, Hüseyin uyanır ve arkadaşlarını yakalar ama yakalamamış gibi davranır.

Belgesel büyük bir dolandırıcının yaptıklarını övgüyle anlatıyor gibi yapan bir topluluğu gösterir ancak hepsi İbrahim'in yaptığı kötü şeylerden nasibini almıştır.

Mesut lokantasına kapatıyoruz yazısı yapıştırır. Pankartlı grup Mustafa, Tufan, Jale ve Çiçek gelir, Paşa pankarttan korkar kaçar.

Grup mahalledeki bir dükkanın kapatıldığını duyunca destek olmaya gelmiştir. Fakat kimse hiçbir şey yemez, kuru kuru destek olurlar.

Öteki pankartlı grup Kudret, Fikri ve Ercüment gelir. Mesut'un dükkanı kapanınca zincir restoran açılacaktır, diğer grup gelişimin önünde duramazsınız sloganları atar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.