Güldür Güldür Show... BURCU VE KAZIM PANDEMİDE EVLENİRSE!

Güldür Güldür Show... BURCU VE KAZIM PANDEMİDE EVLENİRSE!

Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 3 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de...

Pandemi zamanında düğünler nasıl yapılıyor? Burcu ve Kazım’ın düğünleri hayal ettikleri gibi geçiyor mu? Yeni normal düğünde eskiye göre ne gibi değişiklikler olmuş olabilir?

Hırsızlık olayını çözmek için olay yerine gelen Amerikan polisleri Haykıl ile Şaykıl suçluyu yakalayabilecekler mi? Yaptıkları gösterişlerden olayı çözmeyi unutan ikili çevrelerinden nasıl tepki görecekler?

Arınma kampında biraz sakinleşmek için gelen Patroniçe Naime bu sefer gözüne kimi kestirecek? Naime, arınma kampına gelen diğer kadınlarla hangi konularda anlaşamayacak?

Birbirlerine tamamen zıt ev arkadaşları bu sefer aradıkları ilişkiyi bulabilecekler mi? Kızlarla her şey yolunda giderken koronavirüsüne takılan ikiliyi nasıl bir gün bekliyor olabilir?

Yıllardır alışveriş yaptığı mahalle esnafını mobil aplikasyona terk eden Mesut, çevre esnafı tarafından nasıl tepki görecek? Esnaflar Mesut’un zor gününde yanında olacaklar mı?

Karantina sürecinin bitmesini fırsat bilen kahvehane ekibi Şile’de huzurlu bir şekilde pikniklerini yapabilecekler mi? Mangalın kokusunu alan Yalayut İsmail, ekip için pikniği ne kadar zorlaştırabilir?

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.