Güldür Güldür Show... BURCU VE NAZLI, PAŞA'YA İNANINCA!

Güldür Güldür Show... BURCU VE NAZLI, PAŞA'YA İNANINCA!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ 18 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de 375. bölümüyle ekrana geliyor.

Nazlı ve İsmail, sosyal medya polisidir. Fazla büyük puntolu mesajlar, fake hesaplar, aşırı filtre kullanımı gibi konularla ilgilenir ve farklı cezalar keserler. Paşa amcanın peşine düşen polisler Paşa’ya artık aynı mesajı en fazla on kişiye atabileceğini söyler.

Paşa ve eşi Yeter, havalimanında su içerken sırasını İbrahim’e verir. İbrahim, çok ağır hareket eder ve uzun süre sırada kalır. İbrahim yüzünden uçağa geç kalacak olan çift sinirlenince ortalık iyice karışır. 

Kıbrıslı Ozan ve arkadaşı Bahadır, kız arkadaş edinme konusunda umutsuz tiplerdir. Fakat Burcu ve Jale’nin ikiliye olan ilgisi dikkat çeker. Bu ilginin altında Burcu ve Jale’nin Anadolu’daki tek yamyam kabileye mensup olmaları çıkar.

Her zamanki gibi Paşa abinin evinde bedava yemek için toplanılmıştır. Ozan’ın sevgilisi Burcu, ortama ilk defa gelir. Paşa abi bu sefer kendini şifacı ilan eder. Herkes yemek yemek için Paşa abiyi onaylar ancak Burcu, Paşa’nın söylediği saçmalıklara daha fazla dayanamaz.

İbrahim, taksi bulamadığı için kendisine denk gelen korsan taksiye biner. Korsan taksici İsmail ve İbrahim polis çevirmesine yakalanınca söyledikleri yalanlar yüzünden polislerle birlikte Kolombiya’ya kartel çökertmeye giderler.

Fikri ve Hayati, bilgi birikimleri sayesinde turist olan Burcu ve Nazlı’yı etkileyip Göbeklitepe turuna katılırlar. Rehber Paşa’nın anlattığı bütün bilgiler yanlıştır ve doğru olduğunu savunur.

Hayati ve Fikri ise internet çekmediği için Paşa’nın yalanını ortaya çıkaramaz. Hayati ve Fikri, doğru bilgileri bir türlü anlatamadıkları için gittikçe sinirlenince Burcu ve Nazlı, Paşa’nın yanında kalmaya karar verir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.