Güldür Güldür Show... FERİDE'NİN ARABASI YOLDA KALINCA!

Güldür Güldür Show... FERİDE'NİN ARABASI YOLDA KALINCA!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ 25 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’de 352. bölümüyle ekrana geliyor.

Bahadır ve Çiçek, arkadaşları Fikri ve Yeter’i tanıştırmak için bir araya getirirler. Sadık garsondur.

Başlangıçta Fikri ve Yeter birbirilerine olumlu baksalar da Fikri’nin bütün sohbeti Sivas’a bağlaması ve aşırı memleketçiliği işleri bozar.

Feride arabasıyla yolda kalmıştır. İbrahim, Mesut ve Mustafa sırasıyla yardıma gelir fakat arabadan anlamazlar ve sorunu çözemezler, yalandan oyalanırlar.

Jale ve sevgilisi İsmail de gelir. İsmail de iddialıdır fakat sıkıntıyı anlayamaz ve yalandan oyalanan tayfaya katılır. Mehtap gelir ve hiçbir iddiası olmadan arabayı çalıştırır.

Hayati hiçbir akademik bilgi ve tecrübesi olmadan Yaralı Koleji isimli bir okul açar. Ozan, Mustafa, Çiçek, Sadık, Jale ve Fikri öğrencilerdir. Hayati bütün dersleri kendisi verir ve saçma bir mantıkla öğrencilerin sorularını çözmeye çalışır. Öğrenciler kayıt sildirmek ister fakat velileri bir yıllık peşin ödemiştir.

Paşa ve Mehtap bir sette figürandır. Paşa setteki bütün kadınlara yürür, çaycıyla tartışır, başrol oyuncusuyla kendini fazla samimi göstermeye çalışır.

Paşa sonunda Burcu’dan kafa yer. Yapımcı Jale, Burcu’nun rolü gereği her hafta bu kadar sinirlenebilmesi için Paşa’yı haftada bir sete çağırmaya karar verir.

Muhabir Mustafa köyde vampir olduğu haberiyle köye gelir. İbrahim vampirdir, Nazlı karısı, Ozan ise oğludur. İbrahim, Mustafa’nın düşündüğü gibi korku saçan bir vampir değildir.

Herkesle arası iyidir, köylü İbrahim’i sever. Mustafa güzel bir haber çıkması için İbrahim’in kendisini ısırmasını ister.

‘Ben Seni Dinledim’ programının yeni bölümünde Hüseyin uzayın olmadığını iddia eder. Mesut ise uzayın varlığını savunur. Bahadır karısının yakaladığı çapkınlığını gizlemek için kendisini uzaylıların kaçırdığı hikayesini anlatır. Mesut daha fazla Hüseyin’in anlattıklarını çekemez ve programı terk eder.

BÜYÜK USTA HALDUN DORMEN ‘GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW’U EN ÖNDEN İZLEDİ

hadundormen-guldurguldur.jpg

Show TV’de ekrana gelen, yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ bu hafta ekrana gelecek yeni bölümünde önemli bir misafir ağırlıyor.

Türkiye’nin en önemli yaşayan efsanelerinden Haldun Dormen, Güldür Güldür Show’u en önden izlemeye geldi. Alkışlar içerisinde salondaki yerini alan usta sanatçı tüm skeçleri kahkahalar eşliğinde pür dikkat izledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.