Güldür Güldür Show... İKİ YAŞLI TEYZEDEN OLUŞAN 'GURUP ENERJİ' BEĞENİLECEK Mİ?

Güldür Güldür Show... İKİ YAŞLI TEYZEDEN OLUŞAN 'GURUP ENERJİ' BEĞENİLECEK Mİ?

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ Çarşamba akşamı saat 20.00’de 347. bölümüyle ekrana geliyor.

İbrahim, arkadaşı Mustafa’yı annesi Jale’nin yaptığı kuru fasulyeyi yemek için eve davet eder. Mustafa fasulyeyi beğenmeyince aralarında tartışırlar.

Mustafa dışarıdan fasulye sipariş eder. Kurye olan Bahadır, Jale’nin fasulyesini deneyip beğenmez ve gider. İbrahim ve kardeşi İsmail de dışarıdan gelen fasulyeyi beğenince Jale sonunda bir açıklamada bulunur.

Mesut yakın arkadaşı İsmail’i yıllar sonra evinde misafir eder. Burcu ile evlenmek üzere olan İsmail, yıllar önce Mesut ve Nazlı’nın düğününde onlara tam altın takmıştır.

Mesut da İsmail’e tam altın takmak istemediğinden İsmail ile küsmek için her yolu dener.

Feride, Bahadır ve Paşa tarihi bir kahvaltıcı olan İbrahim’in yerine giderler. İbrahim'in çok yaşlı olması ve yavaş servis yapmasına karşı Feride ve Bahadır sürekli mekanın videosunu çekerek sosyal medyada paylaşıp İbrahim’e destek olmak isterler. Ancak İbrahim’in torunlarının mekana gelmesiyle işin rengi değişir.

Kıbrıslı Ozan ve arkadaşı Çiçek, Mehtap ve sevgilisi ile birlikte sahilde gitar çalıp sohbet ederler. Ozan’ın kız kardeşi Feride, Çiçek’in abisinin parasını yemeye çalıştığını anlar ve Çiçek’e karşı iğneleyici laflar kullanır. Ozan ise Çiçek ve kız kardeşi arasında kalır.

Siyasi parti lideri Hayati, anket sonuçlarına göre tek başına iktidara gelemez ve diğer partilerle ittifak kurmak zorundadır. Diğer siyasi parti liderleri İbrahim, Nazlı ve Mesut’la görüşen Hayati bütün ittifak kombinasyonlarını dener fakat bir türlü anketlerde istediği sonucu elde edemez.

,Sonunda tüm liderler tek başına seçime gireceğini söyler ama kimse sözünü tutmaz. Seçim günü gelip çattığında ise herkesi büyük bir sürpriz bekler.

Ozan sevgilisi Çiçek’e arkadaşları Bahadır, Jale ve Mustafa’yla bir sürpriz yapar.  Ozan’ın görmeden çağırdığı müzik grubu iki yaşlı teyzeden oluşan Grup Enerjidir. Herkes Grup Enerji ile dalga geçerken Çiçek’in patronu İsmailto Bey’in grubu beğenmesi farklı sonuçlar ortaya çıkarır.

Fikri ve eşi Mehtap arkadaşlarıyla birliktedir. Herkes tatile nasıl gidemediklerini anlatırken Hüseyin ve Burcu tatil yaptıkları yerleri İngilizce isimler ile söyler.

Sonunda ikilinin gittiği yerlerin İstanbul'un semtleri olduğu ortaya çıkarken, Çiçek ve Mustafa ise iki senedir tatil yapmadıkları için evlerini satıp bütün Ege sahilini gezip nasıl doya doya tatil yaptıklarını anlatırlar.

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle 25 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.