Güldür Güldür Show...İSMAİL KÖTÜ BİLİM ADAMI OLURSA!

Güldür Güldür Show...İSMAİL KÖTÜ BİLİM ADAMI OLURSA!

Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 15 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de..

Güzellik salonlarına gelen kadınların ortak dertleri neler olabilir? Güzellik salonu kampanyaları için gelen Burcu ve Yeter’i nasıl bir sürpriz bekliyor?

İbrahim’in yakın dostu Mesut’un hazırladığı doğum günü partisi nasıl geçti? Mesut’un istemsizce rol çalmasına karşı İbrahim sakin kalabilecek mi?

İnternet üzerinden Bahadır’la tanışan Polyanna’yı nasıl bir sürpriz bekliyor? İyimserliğiyle bilinen Polyanna, Bahadır’ın ailesiyle tanışınca iyimser kalmaya devam edebilecek mi?

Kadınlar ilişki öncesi erkeklerin hangi huylarından şikayetçi oluyorlar? “Erkekleri anlamıyorum” deyip bir türlü aradığı erkeği bulamayan kadınların derdine çare bulan kurs “Doğru Erkeği Sevme Kursu”, Özge Özgüven ile öğrencilerine nasıl destek sağlayacak?

İlkokul arkadaşları Şevket, İsmail, Fikri ve Çiçek uzun yıllar sonra neden bir araya geldiler? Tesisatçı Şevket hangi nedenden dolayı mesleği hakkında yalan söyledi?

Kızını istemeye gelen adamın dünyayı ele geçirmek isteyen kötü bir bilim adamı olduğunu öğrenen İbrahim, kızını vermeyi yine de kabul edecek mi?

Kötü bilim adamı İsmail neden dünyayı ele geçirmek istiyor olabilir


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.