Güldür Güldür Show... KAHKAHA MAKİNASI HAYKO ÇEPKİN'İ AĞIRLIYOR!

Güldür Güldür Show... KAHKAHA MAKİNASI HAYKO ÇEPKİN'İ AĞIRLIYOR!

“Güldür Güldür Show”, Hayko Cepkin'in konuk olarak katılacağı yeni bölümü ile 13 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Bar kapısında bodyguard olarak çalışmaya başlayan Hüseyin, deneyimli meslektaşı Mesut'tan işin sırlarını öğrenebilecek mi? Hüseyin'in mekana sokmadığı Kulaksız Mustafa ne kadar belalı olabilir?

Hüseyin’i dövmeye gelen kulaksız Mustafa ve adamları karşılarında Hüseyin'i korumaya çalışan Hayko Cepkin'i görünce neler yapacaklar?

Zengin bir konakta çalışmaya başlayan Şevket, evin sahipleri İbrahim ve Aysel ile nasıl anlaşıyor? Evin zengin ve şımarık kızı Yeter ile arasında doğmaya başlayan aşk evin diğer sakinlerini nasıl etkileyecek? Şevket konak sahiplerine iyi ve temiz insan olmayı öğretebilecek mi?

Evlenmeye karar veren ve ailelerini tanıştıran Dilek ve İbrahim'i nasıl zorluklar bekliyor? Dilek'in vejetaryen ile İbrahim'in Adanalı ve ete çok düşkün ailesi bir anlaşma zemini bulabilecek mi?

Ekranların fenomen ilişki yorum programı ilişki sahasında bu hafta neler olacak? Programın deneyimli yorumcuları Nezaket, Burcu ve Sinem ilk defa bir yemek ortamında buluşan Aysel ve Fikri'nin diyaloglarını nasıl masaya yatıracak?

Hepsi ve bol bol kahkaha yeni bölümü ile “Güldür Güldür Show”da…

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.