Güldür Güldür Show... MAHMUT TUNCER KONUK OLURSA!

Güldür Güldür Show... MAHMUT TUNCER KONUK OLURSA!

Eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show'un birbirinden renkli ve eğlenceli skeçleri yine herkesi kahkahaya boğacak.

Şevket Hoca çocuk yapmak ve büyütmek konusundaki engin bilgisini gözler önüne seriyor. Stüdyo konukları Mehtap, İbrahim, Fikri ve Mustafa Şevket Hoca’dan “çocuk yapmak ve büyütmek” konusunda hangi tavsiyeleri alacaklar? Mesut, Nezaket’in boşluğunu doldurabilecek mi?

Kanalı hiç izlenmeyen kanal sahibi Bilal, ekibiyle toplantı yapıyor. Ekibinden yaratıcı fikirler bekleyen Bilal, ekibindeki Bahadır, İbrahim, Fikri, Hamza ve Aysel’den beklediği yaratıcı fikirleri duyabilecek mi? Bilal’in yüksek reytingler için bulacağı çözüm ne olacak?

Ünlülerin köşe bucak kaçtığı, izleyenlerin ise ekranları başından ayrılmadığı program Ünlüleri Tanıyalım’da bu hafta Mahmut Tuncer konuk!

Başta Mesut olmak üzere stüdyo konukları Mustafa, Sinem, İbrahim, Bahadır ve Fikri sorularıyla Mahmut Tuncer’e hangi duyguları yaşatacaklar? Tüm bu zor sorular karşısında Mahmut Tuncer sakinliğini koruyabilecek mi?

Evlenince süper kahramanlığı bırakmış, evinin süper kahramanı olmuş Örümcek İnsan İbrahim ile Yarasa Herif Samet, Süper Çocuk Mesut’a aile ziyaretine gelirlerse neler yaşanır?

Örümcek İnsan İbrahim ile Yarasa Herif Samet süper kahramanlığı bıraktıklarından beri nasıl bir hayat yaşıyorlar? Bakalım Süper Çocuk Mesut arkadaşları, İbrahim ve Samet’i eski süper kahramanlık günlerine döndürmeyi başarabilecek mi?

Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show'da..

 “Güldür Güldür Show”, 17 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de! 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.