Güldür Güldür Show... MESUT, HÜSEYİN VE FERİDE UÇAK KAÇIRMAYA KALKINCA!

Güldür Güldür Show... MESUT, HÜSEYİN VE FERİDE UÇAK KAÇIRMAYA KALKINCA!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ 2 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de 353. bölümüyle ekrana geliyor.

Mesut, Hüseyin ve Feride çevre problemleri ile yeşil başlı gövel ördeklere dikkat çekmek için uçak kaçırmak isteyen aktivistlerdir.

Yeri yanlış ayarlandığı için business bölümünde yolculuk etmek durumunda kalan Hüseyin, konforuna yenik düşünce uçağı kaçırmaktan son anda vazgeçip arkadaşlarını yarı yolda bırakır.

İsmail, Çiçek’e karşı olan duygularını konuşmak ister ancak Paşa sürekli uyararak bu konuşmayı yapmasını erteler.

Bahadır, Çiçek’in kafesine gelip ona açılır. Bahadır'ın net tavrından etkilenen Çiçek çıkma teklifini kabul eder.

İbrahim, Mesut, Hayati, Mustafa ve Nazlı bir restoranda yemek yiyen arkadaş grubudur. Hesabı ödemek için birbirleriyle mücadele ederler. Ufak şeylerle başlayan münakaşa bir anda büyüyüp başka bir duruma gelir.

Yeter ve Fikri'nin köpeği taşınırken kaybolmuştur. Paşa ve Jale ikilinin çocuklarının kaybolduğunu düşünüp hemen yardımcı olması için polise haber verirler. İkilinin ‘çok sevimliydi, sizi görse hemen yalardı’ gibi garip tanımları herkesin kafasını karıştırır.

10 yıllık ilişkisinden ayrılan Nazlı’yı arkadaşları Yeter, Jale ve Burcu teselliye gelmiştir. Burcu her şeyi burçlara yorar, Jale önceki travmalarından kaynaklandığını söyler, Yeter ise yediği içtiği şeyleri sebep gösterir.

Nazlı kendisini dinlemeyen arkadaşlarına sonunda patlar ve kendisini nasıl teselli etmeleri gerektiğini anlatır.

Mesut ve Fikri oto pazarındadır. Mesut eski arabasını Çiçek’e satar. Ozan gelir yeni arabasını zor durumda kaldığı için yarı fiyatına Mesut'a satar. Mesut, eski arabasının çok değerli bir koleksiyon olduğunu öğrenince duygu sömürüsü ile arabayı Çiçek’ten geri alır. Ancak işler Mesut’un istediği gibi gitmez.

Fikri ve Burcu evdedir. Sadık maça gideceği için Jale’yi Burcuların evine bırakır. Burcu manipülasyonları ve duygu sömürüleriyle Fikri’ye her dediğini yaptırır ve bunu Jale’ye öğretir.

Ardından Jale, Sadık’ı görünce Burcu’dan öğrendiklerini yapmaya başlayıp başarılı olur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.