Güldür Güldür Show... MESUT'A KİM SUİKAT PLANI YAPIYOR?

Güldür Güldür Show... MESUT'A KİM SUİKAT PLANI YAPIYOR?

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle 29 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’un Cumartesi akşamı 332. bölümü yayınlanacak.  

Elçi olan Paşa, aylarca yol giderek krallar arası mesajları iletir. Birbiriyle savaşmak isteyen iki kral arasında yıllarca tripli mesajlar götüren Paşa artık çok yaşlanmıştır.

Paşa ülkesinin savaş açtığını belirten son mesajı kral Tufanovzya’ya götürüp emekli olacaktır. Fakat Paşa’yı sürpriz bir son beklemektedir.

Hüseyin, Mesut ve Feridun kendi aralarında hangisi İsmail’in daha yakın arkadaşı diye iddiaya girerler. İsmail, hepsinin kendisi için eşit olduğunu söyleyip aralarından ayrılır.

Sonrasında şehir dışından gelen kuzeni Çiçek’i karşılamaları için arkadaşlardan yardım ister. Çiçek’i görür görmez yakın arkadaşlık iddiaları son bulur.

İbrahim dünyadaki insanlara zarar verecek şeyler üreten kötü bir bilim adamıdır. İbrahim, kızı Çiçek yanında olmadığında gerçekten kötü bir bilim adamıdır fakat Çiçek geldiği zaman dünyanın en iyi babası gibi davranır. Sonunda İbrahim, kızı için kötü bilim adamlığını bırakmaya karar verir.

Mesut ve eşi, çocukları ile Amerika’ya torunlarının sünnetine gelmişlerdir fakat Mesut'un telefonu çalınmıştır. Aile dertlerini anlatmaya çalışır fakat İngilizce bilmedikleri için yanlış anlaşılır.

Ozan, Çiçek ve Burcu yanlış anlaşılmadan dolayı içeri alınır. Mesut ise tam tutuklanacakken İngilizce konuşur ve derdini anlatır.

Ustalar Fikri ve İsmail petek yapmak için gelmiştir. Ev halkı yemek sofrasında toplanmıştır. Mesut'a suikast yapılacağı haberi gelir. Mesut suikastçıyı evde bulmaya çalışır.

Sonunda Feridun suikastçı çıkar fakat İsmail, Feridun'u etkisiz hale getirir. Tesisatçılar Mesut'un hayatını kurtarmıştır fakat artık çok şey biliyorlardır.

Herkes yine Paşa Abi’nin evinde toplanmıştır. Nazlı tez öğrencisi Leman’ı tez hakkında konuşmak için buraya getirmiştir. Paşa Abi farklı farklı konularda saçmalamaya başlar.

Herkes bedava yemek yemek için durumu idare edip o ne derse doğru olduğunu söylerler. Leman daha fazla olanlara dayanamaz. Nazlı’ya ‘tezimi onaylamazsan onaylama’ der ve gider.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.