Güldür Güldür Show... MESUT'UN ŞEHİRLERARASI OTOBÜS SEVDASI!

Güldür Güldür Show... MESUT'UN ŞEHİRLERARASI OTOBÜS SEVDASI!

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle 27 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de...

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’un Cumartesi akşamı 336. bölümü yayınlanacak.  

İsmail, öğrencilerin hayatlarına dokunmak ve onlara yardımcı olmak isteyen bir öğretmendir. Teneffüste gördüğü öğrencilerle ilgilenmek ister fakat öğrencilerin bir kısmı suça meyilliyken bir kısmı da İsmail öğretmenle dalga geçer. İsmail istediklerini başaramasa da öğrencilerden umudunu kaybetmez.

Çiçek otuz beşinci yaşını kutlamak için arkadaşları ile dışarı çıkıp eğlenmek ister. Fakat arkadaşları kendisine yaşlanmış gibi davranır ve hayatın artık değiştiğini söyler.

Arkadaşları müziğin rahatsız etmesinden, kullandıkları ilaçlardan şikayet ederken Çiçek uykusundan uyanır.

İbrahim ve Yeter uyumak üzereyken evlerine hırsız girer. Hırsızlardan korkan İbrahim uyuyor numarası yapar, Yeter ise saklanır. İbrahim hırsızların gitmesi için değerli eşyaların yerlerini söylemeye başlar.

Ünlü virtüöz Mesut bir programa katılır. Sanatını para için yapan Mesut enteresan şeylerden ilham alır. Programa katılan hayranlarını tersleyen Mesut en sonunda çıkardığı levyesiyle slogan atmaya başlar.

Hayati, mahalle bakkalıdır. Hüseyin adres sormak için gelmiştir ve yanlışlıkla Sümü isimli bir sümüklü böceği ezer. Sümü mahallenin sembolüdür ve herkesin hayatına bir şekilde dokunmuştur.

Cenaze töreni düzenlenir ve sonunda Kaymakam İsmail de gelir. Son anda Sümü fark edilir ve herkes ölenin başka bir sümüklü böcek olduğunu anlar.

Bir otobüste yolculuk yapan Mesut otobüse hayran kalmıştır. Kudret uyumak ister fakat Mesut kendisini muhabbete tutar ve uyutmaz.

Yol boyu anlamsız hikayeler anlatan Mesut’a dayanamayan otobüs şoförü İsmail hikayeleri sorgularken bayılır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.