Güldür Güldür Show... MESUT'UN YENİ KIZ ARKADAŞI, BAHADIR'IN ESKİ KIZ ARKADAŞI ÇIKINCA!

Güldür Güldür Show... MESUT'UN YENİ KIZ ARKADAŞI, BAHADIR'IN ESKİ KIZ ARKADAŞI ÇIKINCA!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’un 8 Temmuz Cumartesi akşamı 342. bölümü yayınlanacak.

Burcu ve İbrahim, çocukları Tufan’ın travmaya girmemesi için kendi davranışlarına dikkat etmeye çalışırlar. Pedagog Fikri, anneanne Leman ve dede İsmail, Tufan’ı düşündükleri için olan biten her şeyde İbrahim’e yüklenirler. Sonunda İbrahim travmaya girer ve çocuk gibi tepkiler vermeye başlar.

Kudret, Jale, Mustafa, Yeter ve Fikri hep birlikte bir alışveriş merkezine giderler. Alışverişin ardından aldıklarının fiyat kıyaslamasını yaparlar.

Ürünler pahalıdır ama başka şeyler ile kıyaslayıp sürekli normal olduğuna karar verirler. Sinema, restoran fiyatları derken arkadaş grubu içine düştükleri durumları sorgulamaya başlar.

Akşamdan kalma olan Hüseyin ve Hayati kendilerini cansız bir mankenle parkın ortasında bir bankta bulurlar. Temizlik görevlisi Mustafa ve o sırada yoldan geçen Çiçek ile Kudret mankenin neden orada olduğunu öğrenmek için Hüseyin ve Hayati’yi dinlerler.

Hüseyin ve Hayati sarhoş olup Burdur'a kadar geldiklerini anlatmaya başlayınca olaylar yavaş yavaş çözülmeye başlar. 

İbrahim annesi ve dayısı ile kız arkadaşı Çiçek’in ailesiyle tanışmaya giderler. Ancak İbrahim ve ailesinin garip hareketlerine dayanamayan Paşa ve Yeter bu evliliğe karşı çıkarak evlerinden gitmelerini isterler.

Bahadır evine haciz gelmiş, kız arkadaşından ayrılmış ve sakatlanmış bir haldedir.  Arkadaşları kötü durumda olan Bahadır’a desteğe gelir. Bahadır dertlerini anlatırken Mesut umursamaz bir şekilde kendi durumumun ne kadar iyi olduğundan bahseder.

Mesut’un yeni kız arkadaşının Bahadır’ın eski kız arkadaşı olduğu ortaya çıkınca ortalık iyice karışır.

“Hususlar Aleni Mikrofon” Osmanlı döneminde şehzade ve halk arasında soru cevap yapılan bir programdır.

Gündemde Şehzade İbrahim’in kardeşi ile ilişkisi, taht rekabeti, halkın beklentileri gibi konular vardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.