Güldür Güldür Show... NUSRET JAPON MÜŞTERİLERE ET PİŞİRİRSE!

Güldür Güldür Show... NUSRET JAPON MÜŞTERİLERE ET PİŞİRİRSE!

Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 18 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

Kalabalık Japon müşterilere yemek hazırlaması için yeni aşçı alan Mesut, aşçısından memnun kalacak mı? Siparişleri yetiştirme de Mesut’a yardımcı olabilecek mi?

19 Mayıs kutlamasında çapkın Bilal’i nasıl zor anlar bekliyor? Çevre okullardan gelen öğrenciler arasında Bilal’in kız arkadaşları da olunca, Bilal yakalanmadan durumu idare edebilecek mi?

Açlıktan biraz agresifleşen Çiçek, Kazım’ı nasıl bir durumun içine sokacak? Çiçek’in ettiği laflara sinirlenen restoran çalışanları, acısını Kazımdan nasıl çıkaracaklar?

Önemli bir sunum öncesi diyete giren Mehtap ve Özge, ne gibi sıkıntılar yaşayabilirler? Kudret ve Çetin, ekip arkadaşlarına nasıl destek olacaklar?

Eşyalarıyla duygusal bir bağ kuran Bilal ailesinden nasıl bir şok yiyecek? Çok sevdiği koltuğunu atmak isteyen aile üyeleri, Bilal’i nasıl etkileyecekler?

Herkesin dedesinden biraz farklı bir dedeye sahip olan Mustafa, tepkilere rağmen bu sefer dedesinin hangi hikâyelerini anlatacak? Mustafa’nın dedesi, tarihe nasıl yön vermiş olabilir?

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.