Güldür Güldür Show... PAŞA ARKADAŞLARINI SATIŞA ÇIKARIR!

Güldür Güldür Show... PAŞA ARKADAŞLARINI SATIŞA ÇIKARIR!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’un 24 Haziran Cumartesi akşamı 340. bölümü yayınlanacak.

Hayati maaşıyla geçim sıkıntısı çektiği için maaşına zam istemeyi düşünür. Hayati'nin patronu Mesut'un oğlu Paşa, Hayatiler’e gelir. Babası bir milyon dolar vermediği için evi terk etmiştir ve parası yoktur.

Hayati’nin kalan parası Paşa’nın eve verdiği siparişlerle biter. Sonunda Hayati dayanamaz ve patronu Mesut'u getirir. Mesut oğluna bir milyon dolar verir fakat Paşa parayı sobaya atar.

Sağlıklı beslenen ve sosyal kişilerden oluşan bir arkadaş grubunda herkes Mesut'a tavsiyeler verir. Mesut dayanamaz ve hamburger söyler ve herkes Mesut ile tartışır. Fakat sonra fazla abarttıklarını düşünmeye başlarlar.

Mesut ve eşi Nazlı, kızları Jale’yi istemeye gelecekleri için hazırlık yaparlar. Damat adayı Hüseyin ve ailesi heyecanla gelir. Konuşurken, otururken, kahve isterken bile aşırı heyecanlanırlar ve yanlış sözler söyleyip, saçma hareketler yaparlar.

Paşa mezata benzer bir şekilde arkadaşlarını satışa çıkarır. Paşa bazı arkadaşlarını satabilir bazıları elinde kalır. Feridun en son tekrar gelir ve Paşa'ya teklif sunar fakat Paşa kendisi için yapılan teklifi kabul etmez.

7 Bela Hüseyin, emlakçı Fikri ve yancı Mustafa bir eve gelir. Nazlı ve Yeter evden sesler geliyor diye onları çağırmıştır. Hüseyin mahalleden kişilerin dadandığını düşünüp ‘Merak etmeyin benim gölgemi gören semti terk eder’ der. 

İçeriden gelen sesler ve ışıkların kesilmesinin ardından kızlar evden çıkmak üzereyken Çiçek içine şeytan girmiş şekilde gelir.

Kısıtlı bütçeyle çekilen bir film setinde İsmail figüran olarak görev alır. İsmail karakterin kostümüne ekleme yapar, tek repliğini farklı şekillerde söyler, anlam yüklemeye çalışır.

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle 24 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.