Güldür Güldür Show...PAŞA'YA TATİLDE SERİ KATİL ŞOKU!

Güldür Güldür Show...PAŞA'YA TATİLDE SERİ KATİL ŞOKU!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’un 10 Haziran Cumartesi akşamı 338. bölümü yayınlanacak.

Eski sevgili olan Paşa ve Yeter, Leman ve Kudret’le birlikte bir butik otele tatile gelmişlerdir. Paşa yalnız kaldığında radyodan bölgede seri katil olduğunu öğrenir.

Duydukları otel işletmecisini işaret etmektedir fakat herkes Paşa’nın Yeter’i işletmeciden kıskandığını düşünür.

Ozan yapay zeka teknolojisini öğrenmiş ve hayran kalmıştır. Ailesine de bu teknolojiyi anlatmaya çalışır fakat tüm akrabalar sordukları sorularla yapay zekayı kızdırır ve sonunda bilgisayar bozulur.

Kız arkadaşı tarafından terk edilen Mesut, arkadaşı Nazlı’nın evinde kalmaya başlar. Uzun süren bu duruma dayanamayan Nazlı, Mesut’a yuva bulmak için ilan verir.

Jale, Burcu ve Fikri ilanı görüp gelirler. Mesut sonunda kararını vermişken yeni bir mesaj gelir.

Hayati’nin programının ilk konukları düz ve anlamsız şiirler okuyan acılı şair Fikri, ‘Küçük Emrak’ Ozan, tüm parasını kumarda kaybetmiş sanatçı Ercüment ve konuk dansçı İbrahim’dir.

Müzisyenler ve halay ekibi programa ara ara dans ederek katılırlar. Sonunda Hayati kimseden istediği verimi alamaz, şarkı ve halay eşliğinde programı bitirir.

Nazlı ve Fikri çocukları Feridun ve Jale'nin kamu atamalarını bekler. Jale’ye Antalya, Feridun'a ise Bodrum çıkar. Atamaların köye çıkmasını isteyen aile büyükşehir çıktığı için yaşanacak geçim zorluklarından dolayı üzülür.

Mesut gastroenterelog, Hüseyin hazımsızlık uzmanı, İbrahim diyetisyen, Fikri gıda müfettişi, İsmail detoks kampından yayına katılan sosyolog olarak Jale’nin programına konuk olmuştur.

Mesut obezitenin sağlığa zararlı olduğunu savunur, Hüseyin ise sağlığa faydalı olduğunu iddia eder. Hüseyin'in saçma tezleri sonucu Mesut programı terk eder.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.