Güldür Güldür Show... YAZ DİZİSİNDE MUTLU SON!

Güldür Güldür Show... YAZ DİZİSİNDE MUTLU SON!

Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 23 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

Şans oyunundan büyük ikramiye kazanan Kazım biletini kaybedince ailesi duruma ne tepki gösterecek? Biletini bulması için Kazım’a o günü tekrar canlandıran aile üyeleri ne kadar daha sabredebilecekler?

Çiçek’e ilan-ı aşk etmek için doğru anı bekleyen İbrahim’in tüm planları nasıl suya düşecek? Çiçek’i görüp beğenen Bilal, Çiçek’i etkilemek için nasıl bir yol izleyecek?

“Aziz Bey ile Ne Haber” bölümüne bu hafta kendisi ile evlenen Hayati Bey konuk oluyor! Hayati Bey kendisine evlenme teklifini nasıl etti?

Ailesi bu durum hakkında ne tepki gösterdi? Hayati Beyin ilişkisinde ne gibi problemler yaşıyor olabilir?

Mahalleye yeni taşınan Mesut, komşusu Fikri ile anlaşabilecek mi? Mahalle halkı Fikri’yi nasıl tanıyor? Fikri’den herkesin kaçmasının sebebi ne?

Pozitif haberciler gündem toplantılarında hangi konuları ele alıyorlar? Olaylara farklı açıdan bakan gazeteciler için pozitif haber yapmanın formülü neler?

Şirket sahibi Mesut, yeni işe başlamış Çiçek’e aşık olursa ne olur? Acımasız, kalpsiz, kibirli, fakat temiz kalpli Mesut, Çiçek’in aşkıyla değişebilecek mi?

Güldür Güldür Show’un hızlandırılmış yaz dizisinde mutlu son nasıl olacak?

Her şeyi sorgulama dönemine giren küçük İbrahim’in “Neden?” sorusuna cevap veren komşular, başlarına nasıl bir iş açacaklar?

Soru soruyu doğurdukça gerçeklerin gün yüzüne çıkması kimlerin başını ağrıtacak?

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.