Güldür Güldür Show... YETER'İN KONUKLARI AKRABALARI OLUNCA!

Güldür Güldür Show... YETER'İN KONUKLARI AKRABALARI OLUNCA!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’un 3 Haziran Cumartesi akşamı 337. bölümü yayınlanacak.

İsmail flörtü Yeter'in evine gelmiştir. Yeter'in babası Hayati ve kardeşi Ozan, Yeter’in eski sevgilisi Ercüment’le birlikte eve gelir. Yeter’le Ercüment’i barıştırmak isteyen baba oğlu gören İsmail pencere önüne saklanır. Herkes İsmail'in intihar edeceğini zanneder ve onu ikna etmeye çalışır. 

Hüseyin, eşi Yeter'e çiçek alır. Arkadaşları Jale ve Feridun, bu nedensiz gelen çiçeği ve Hüseyin’deki değişimleri sorgulayıp Yeter'e Hüseyin'in kendisini aldattığını düşündürtürler.

Hayati mahallenin figürü ve akıl hocasıdır fakat son zamanlarda ona anlatılan dertlere boş ve ezber şeyler söyler. Feridun bu durumu sorgular ve diğer mahallelinin de sorgulamasına sebep olur.  Feridun'un yeni akıl hocası İbrahim gelir, kitleyi etkilemeye başlar.

Fikri kamu cezasını yapmak üzere hastaneye gelmiştir. Mafya tarafından ameliyat yapması için kaçırılan Doktor Paşa, önlük giyen Fikri’yi yardımcısı zanneder ve birlikte operasyona girer. Fikri yanlışlıkla Paşa'yı iğne ile uyuşturur ve operasyon başarısız geçerken polisler gelir.

Mustafa usta, iki buçuk aydır musluğu tamir edemediği evden gururundan dolayı ayrılmamıştır. Nazlı ile İbrahim bu durumdan rahatsızdır ve ustayı yollamaya çalışırlar.

Oğulları Ozan ise Mustafa ustanın çırağı gibi olmuştur. Hayati de başka bir ustadır. Çiftin arkadaşları gibi gelir fakat Mustafa onun da usta olduğunu anlar ve musluğu tamir etmesine izin vermez.

Yeter’in program konukları; ailesi ve akrabaları zengin olan fakat gururundan tüm mirası reddeden Feridun ve çocuklarıdır. İbrahim ve Çiçek babalarının bu tavrı yüzünden mağdur olmuş ve Feridun’un zengin çevresine ulaşmak için programa katılmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.