Gülşan Saraçoğlu'ndan... HUKUK ÖĞRECİSİNE TEPKİ ÇEKEN TAVIR VE SÖZLER!

Gülşan Saraçoğlu'ndan... HUKUK ÖĞRECİSİNE TEPKİ ÇEKEN TAVIR VE SÖZLER!

TV8'de ekranlara gelen Doya Doya Moda yarışmasında jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu'nun Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Selen'in elbisesini eleştirirken mesleğiyle ilgili kullandığı ifadele tepki çekti. Saraçoğlu, "Sen gerçekten hukuk okuyor musun? Adalet diye bir şey duydun mu hayatında? Nasıl bir avukat olacaksın merak ediyorum. Senin kazanmaktan çok kaybedeceğin davalar olacak." dedi.

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Doya Doya Moda’da gündeme bomba gibi düşen bir olay yaşandı.

Yarışmanın jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu’nun yarışmacı Selen’e karşı tavrı ve kullandığı ifadeler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Jüri üyesi Saraçoğlu ve Selen arasındaki gerilim sonrasında Saraçoğlu’nun stüdyoyu terk ettiği görüldü.

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Doya Doya Moda’nın bugünkü yeni bölümünde gündeme bomba gibi düşen bir olay yaşandı.

Yarışmanın jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu’nun yarışmacı Selen’e karşı tavrı ve kullandığı ifadeler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Jüri üyesi Saraçoğlu ve Selen arasındaki gerilim sonrasında Saraçoğlu’nun stüdyoyu terk ettiği görüldü. Gülşah Saraçoğlu’nun yarışmacı Selen’e karşı takındığı tavır ve mesleği ile ilgili söylediği sözler sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki aldı.

Selen’in kendisine karşılık vermesi üzerine stüdyoda tansiyon yükselirken Gülşah Saraçoğlu’nun stüdyoyu terk ettiği görüldü.

Programdaki gergin anlar çok konuşuldu. Gündeme bomba gibi düşen olayla ilgili paylaşımlar devam ediyor.

‘KAYBEDECEĞİN ÇOK DAVALAR OLUR’

Doya Doya Moda’nın 29 Temmuz 2022 Cuma gününe ait yeni bölümünde jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu ve yarışmacı Selen arasındaki kavga gündeme bomba gibi düştü.

Hukuk öğrencisi olan Selen’e ‘Kazanmaktan çok kaybedeceğin davalar olur’ diyen Saraçoğlu’na yarışmacı Selen’den yanıt gecikmedi.

Selen, ‘Büyük konuşmamak gerekir’ yanıtıyla Saraçoğlu’nu öfkelendirdi.

Selen’in tavırlarından rahatsız olan Gülşah Saraçoğlu, ‘Hiçbir şey bilmesen bile haddini bil!’ diyerek tepkisini dile getirdi.

STÜDYOYU TERK ETTİ

Doya Doya Moda 5

Selen’le tartışma yaşayan ve kendisine yanıt verilmesi üzerine öfkelenen jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu, ‘Hiçbir şey bilmesen bile haddini bil!’ dediği Selen’in kendisine ‘Biliyorum ve size saygısızlık yapmadan konuşuyorum ben’ yanıtını vermesi üzerine ‘Ben puanımı not aldım.

Selen’den sonra beni çağırırsınız. Çünkü tahammülüm yok bu kıza’ diyerek stüdyoyu terk etti.

TEPKİ YAĞDI

Doya Doya Moda’nın bugünkü yeni bölümünde jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu’nun hukuk öğrencisi olan yarışmacı Selen’in mesleğine dair kötü yorumda bulunması ve sert bir şekilde eleştirerek kullandığı ifadelere sosyal medya üzerinden tepki yağdı.

Yaşanan tartışmada yarışmacı Selen’i haklı bulan sosyal medya kullanıcıları yaptıkları yorumlarla Gülşah Saraçoğlu’na tavrı ve kullandığı rencide edici ifadelerden dolayı tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.