Gülse Birsel... GİZEM YARATMAYA ÇALIŞTI, YAPIMCISI ZATEN AÇIKLAMIŞTI!

Gülse Birsel... GİZEM YARATMAYA ÇALIŞTI, YAPIMCISI ZATEN AÇIKLAMIŞTI!

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı Jet Sosyete dizisi, 2 Mayıs Perşembe yayınlanan 39. son bölümüyle sezon finali yaptı. TV8 ekranlarına veda eden Jet Sosyete dizisi için Gülse Birsel flaş bir açıklama yaptı.

TV8 ekranlarında ikinci sezonuyla yayınlanan Jet Sosyete dizisi 39. bölümüyle sezon finali yaptı. Şarkıcı Nilüfer’in de konuk oyuncu olarak rol aldığı Jet Sosyete’nin final bölümünde sürprizler yaşandı. 

Dizinin senaristi ve başrol oyuncularından Gülse Birsel ise final bölümünün yayınlandığı sıralarda sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

gulsebirsel_tweet.jpg

‘Jet Sosyete bitti mi?’ sorusunu yanıtlayan Birsel, “Jet Sosyete ‘final’ yazdığı için hüzün, acı, isyan duygularıyla dolu tweet'ler var.

Panik yok, dizi bitmiyor. TV8'deki final bu. Yeni sezonda başka adreste devam. Adres kablolu yayından seyredilen bir TV kanalı değil. Yakında öğreneceksiniz” notunu paylaştı.

YAPIMCI NİSAN ORTASINDA AÇIKLA YAPMIŞTI

Jet Sosyete'nin yapımcısı Necati Akpınar, Nisan ayının ortasında; sevilen dizinin yeni sezonda fijital platformda yer alacağını söyleyerek, "2 Mayıs'ta ekrana veda edecek.

Önümüzdeki yıl dijital platformda olacak ama Netflix'te değil. blutv, puhutv, Digiturk ya da FOXplay'de olabilir. Yani Türkiye'de bir dijital platformda seyirciyle buluşacak" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.