Gülşen Açıkgöz... EMİNE BULUT CİNAYETİNİN AYNISINI OYUN OLARAK YAZDI!

Gülşen Açıkgöz... EMİNE BULUT CİNAYETİNİN AYNISINI OYUN OLARAK YAZDI!

Yönetmen Gülşen Açıkgöz’ün, kadın cinayetlerine dikkat çekmek için Emine Bulut cinayetinin aynısını aylar önce yazıp tiyatro oyunu olarak sahnelemek istediği ortaya çıktı.

Yönetmen Gülşen Açıkgöz’ün, kadın cinayetlerine dikkat çekmek için Emine Bulut cinayetinin aynısını aylar önce yazıp tiyatro oyunu olarak sahnelemek istedi, ancak rol teklifi götürdüğü oyuncuların senaryoyu abartılı bulduğu için teklifi kabul etmediği ortaya çıktı. 

Açıkgöz, kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla Emine Bulut cinayetinin aynısını 4 ay önce kaleme aldığını ve tiyatro oyunu olarak sahnelemek istediğini belirterek, “Rol teklifi götürdüğüm oyuncular senaryoyu abartılı bularak teklifi kabul etmedi” dedi. 

Yapımcılığını Dünya Sinema Sanatı’nın yaptığı  (DSS)  Gülşen Açıkgöz’ün yazıp yönettiği “Sesimi Duyuramadım” oyunu 12 Ekim’de Avcılar Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşacak.

Oyunun konusu; alkol bağımlısı bir babanın eşine uyguladığı şiddet her geçen gün artarak devam ediyor.

Annesini gözleri önünde babası tarafından öldürülen 14 yaşındaki Nazlı kardeşi Umut’un da sorumluluklarını alarak hayat mücadelesine erken yaşta başlar.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.