Gülşen - Ozan Çolakoğlu... İZMİR'DE AŞK TAZELEDİLER!..

Gülşen - Ozan Çolakoğlu... İZMİR'DE AŞK TAZELEDİLER!..

Pop Müziğinin güçlü ve sevilen ismi Gülşen ile aranjör eşi Ozan Çolakoğlu, İzmir'de düzenlenen konserde sahnede aşk tazeledi.

Aranjör eşi Ozan Çolakoğlu’nun gözlerine bakarak hit şarkılarını seslendiren Gülşen, sahne şovuyla binlerce hayranının gönlünü fethetti. 

Müzik dünyasındaki başarılı çalışmaları kadar, güzelliğiyle de sevenlerini büyüleyen Gülşen, İzmir'de hayranlarının karşısına çıktı.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu 1 saatlik konser boyunca sevilen şarkıları ile İzmirlilere tam anlamıyla bir müzik ziyafeti yaşattı. Yakın zamanda anne olan güzel şarkıcı Gülşen, şarkılarını set başına geçen eşi Ozan Çolakoğlu’nun gözlerine baka baka söyledi. Dans şovlarıyla izleyenleri adeta büyüleyen Gülşen performansı ile İzmirlilere unutulmayacak bir konser verdi.  

Demet Akalın’dan Gülşen’e “Yak Oraları”

Gülşen konser öncesi sosyal medyada yayınladığı İzmir 25 derece ben konsere başlayınca 100 derece olur videosu paylaşınca yakın dostu Demet Akalın’dan yorum geldi. Demet Akalın güzel sanatçıya “Yak Oraları” diye moral yüklü ve bol gülücüklü bir yorum yaptı.  

“Alışveriş mi yapsak?”

Sevilen sanatçı konser esnasında eşi Ozan Çolakoğlu’na dönerek “Konser sonrası alışveriş mi yapsak” dedi. Tebessüm eden eşi uçağı kaçırırız deyince sanatçı hayranlarına dönerek benim yerime de alışveriş yapın dedi. 

Özel sesi, şarkı yazarlığı ve yorumculuğuyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Türk pop müziğinin başarılı ismi Gülşen birbirinden güzel parçaları ile Optimum’da kulakların pasını sildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.