GÜLŞEN VE EDİS İLE BENZERSİZ BİR YILBAŞI GALASI!

GÜLŞEN VE EDİS İLE BENZERSİZ BİR YILBAŞI GALASI!

Muhteşem sahne performansları ile seyircisini coşturan Gülşen ve Edis unutulmayacak bir yılbaşı galasına BVS Group’un Etkinlik şirketi olan Vassiba organizasyonu ile Wow İstanbul Hotel Convention Center’da muhteşem bir geceye imza atacaklar.

Son yılların tartışmasız en başarılı müzisyenlerinden, şarkıları ile müzik listelerini altüst eden, muhteşem sahne performansları ile seyircisini coşturan Gülşen ve Türk pop müziğinin geçtiğimiz yıllarda müthiş bir çıkış yapan genç yıldızı Edis unutulmayacak bir yılbaşı galasına BVS Group’un Etkinlik şirketi olan Vassiba organizasyonu ile  Wow İstanbul Hotel Convention Center’da  muhteşem bir geceye imza atacaklar.

Ünlü lezzet ustaları tarafından, tadı damaklarınızdan kolay kolay silinmeyecek enfes gala menüsü eşliğinde Edis’in yıl boyu dinlediğiniz hit parçalarıyla başlayacak eğlence atmosferinde tempo gitgide hızlanacak ve artık veda etmeye hazırlandığımız 2015’in son dakikalarında sahneye Gülşen çıkacak.

Bu yıl son albümünün hit parçası “Bangır Bangır” ile ortalığı kasıp kavuran güzel sanatçı en sevilen şarkılarını seslendirirken sahnede ona hepsi birbirinden başarılı müzisyenlerden oluşan orkestrası ve enerjik ve iddialı dansçıları eşlik edecek.

2016’ya  müzik, şov, eğlence, lezzet ve keyif dolu, prestijli ve unutulmaz bir galayla merhaba demek için WOW İstanbul’da yerinizi şimdiden ayırtmayı ihmal etmeyin.

İrtibat ve rezervasyon için: (0531) 275 5454 & (0212) 468 3003

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.