Gülşen... YILBAŞI GECESİ YİNE ÇOK SEKSİ!

Gülşen... YILBAŞI GECESİ YİNE ÇOK SEKSİ!

Gülşen, Wow Otel’deki sahnesinde giydiği süper mini elbise ve dans şovuyla yürekleri hoplattı. Frikik üstüne frikik veren seksi şarkıcı sevenlerine unutulmaz bir geceye imza attı.

Gülşen yılbaşı gecesi Hakan Yıldırım imzası elbisesi ile göz doldururken saatler on ikiyi gösterdiğinde 2016'ya giriş mutluluğunu  salonu dolduran 2500 kişiyle birlikte hep bir ağızdan Bangır Bangır şarkısını söyleyerek yaşadı.

Ünlü pop şarkıcısı Gülşen sahneye çıkmadan önce yapmış olduğu röportajın'da 2016'da Ozan Çolakoğlu ile düğün varmı sorusuna Gülşen önce güldü ve sonra '' Bu gün öyle bir haberi ben de okudum ama şuan için öyle bir şey yok parmağım'da bir yüzük var bu yüzüğü Tek taş olarak yazmışlar arkadaşlarımız evet bu da Tek taş ama bildiğiniz anlamda Tek taş değil,Ozan bey den bana Evlenme teklifi geldi gelmesine ama şu an Düğün var diyemem teklif her zaman gecerli ama '' diyerek sahneye çıktı.

gulsen_yilbasi_2015_1.jpggulsen_yilbasi_2015_1.jpg

Gülşen giydiğim kıyafetlerim'de her zaman iddialıyım Bu şarkılarımda'da böyle oldu 2015'de zirvedeydim 2016'da da zirve'de yine ben olaçağım dedi.

Yeni yıl için Wow Otel'de sahne alan Gülşen Hakan Yıldırım imzası elbisesi ile göz doldururken saatler on ikiyi gösterdiğinde 2016'ya giriş mutluluğunu  salonu dolduran 2500 kişiyle birlikte hep bir ağızdan Bangır Bangır şarkısını söyleyerek yaşadı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum