Günay Musayeva...'TOLGA OĞLUMUZU HİÇ ARAMADI!'

Günay Musayeva...'TOLGA OĞLUMUZU HİÇ ARAMADI!'

Kanal D'deki '2. Sayfa' programına Azeri manken Günay Musayeva konuk oldu.

2011 yılında Tolga Karel ile nikâh masasına oturan Günay Musayeva 2012 yılında oğlu Cihangir'i kucağına almıştı.Çift bir süre sonra çekişmeli olarak boşanmıştı.

Ayrılık sonrası Amerika'ya yerleşip yeniden evlenen Tolga Karel'in oğlunu aramadığı ve nafaka ücretini ödemediği ortaya çıktı.

Günay Musayeva yaşadığı zor günleri canlı yayında anlattı:

Tolga nafakasını ödemiyor. Galiba iki aylık nafaka yatırdı, ondan sonra da hiç yatırmadı. Beş yıl içinde sadece bin TL yatırdı başka da nafaka ücreti almadım.

Önceden pedagoglar babasının görmesini istiyordu, bir dönem gösterdik ama sonra alıştı zaten yokluğuna. 5 yılda çok ama çok az gördü babasını.

Ben Tolga'nın üçüncü kez baba olacağını şimdi bu programda öğrendim.

Ne diyeyim; inşallah onlara daha iyi baba olur. Ben oğlum Cihangir'in hem annesi hem babası oldum.

Tolga oğlumu hiç aramadı. Belki doğum gününde arar diye düşünüyordum ama o zaman bile aramadı. Instagram'dan takip ediyor. Ben de artık oğlumla ilgili paylaşım yapmıyorum çok fazla.

Tolga'nın anne babası da bu süreçte hiç ilgilenmedi, arayıp sormadı. Oğlumu tek başıma büyütüyorum. Zor günler yaşadık, iyiyiz artık çok şükür.

Oğlum babası hakkında kimseden negatif bir şey duymadı, konuşturtmadım kimseyi… Büyüyünce görüşür mü, görüşmez mi bilmiyorum.

Oğlumu özel günlerde okula göndermiyorum. Mesela Babalar Günü, aile günlerinde falan...

Çocuk yaparken Tolga Karel'in bu noktaya gelebileceğini hiç düşünmemiştim. Evlattan nasıl vazgeçer insan? Beni aramayıp sorabilirsin ama çocuğunu aramam…

Tolga'ya karşı hiçbir şey hissetmiyorum. İçimde ona karşı hiçbir şey yok. Teşekkür ediyorum kendisine Cihangir gibi bir evladım oldu.

Benim en büyük şansım Cihangir. Belki oğlum olmasaydı burada olmazdım Türkiye'de yaşamazdım… Her şeyi olduğu gibi kabullenip önüne bakacaksın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.