Güven Bana... VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR!

Güven Bana... VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR!

Seyircisiyle buluşmak için gün sayan 2023’ün en iddialı komedisi ‘Güven Bana’nın senaristliğini ve yönetmenliğini; Türkiye’de en çok izlenen film ve dizilere imza atan, komedinin ezberini bozan usta isim Selçuk Aydemir yapıyor.

Daha önce ‘Çalgı Çengi’, ‘Düğün Dernek’, ‘Ailecek Şaşkınız’ gibi milyonluk gişelere sahip başarılı filmlere imza atan ünlü yönetmen Selçuk Aydemir, ‘Güven Bana’ filmi ile seyirciyi yeniden kahkahaya boğacak.

İmza attığı işlerin yüksek IMDB puanlarıyla ve gişe rakamlarıyla dikkat çeken Aydemir, Güven Bana ile bambaşka bir kadro ve hikayeyle seyircisinin karşısına çıkacak.

Her projesiyle iddiasını sürdüren Aydemir’in yeni hikayesi ‘Güven Bana’ seyircilere sinemada özlenen atmosferi yaşatacak.

Kadrosunda Cihangir Ceyhan, Okan Çabalar, Ufuk Bayraktar, Erdal Özyağcılar, Özgür Emre Yıldırım, Pelin Karahan, Köksal Engür, Zihni Göktay, Serap Önder, Tuncay Beyazıt  gibi değerli oyuncuların yer aldığı filmin yapımcılığını Aytaç Medya üstleniyor.

Anneleri öldükten sonra yatalak babalarına bakmak zorunda kalan iki kardeşin, dedelerinden kalan miras haklarının peşine düşmeleri sebebiyle başlarından geçen zincirleme olayları mizah yoluyla anlatan ‘Güven Bana’ filmi 24 Şubat’ta sinemalarda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.