Gwyneth Paltrow... BERAAT ETTİ!

Gwyneth Paltrow... BERAAT ETTİ!

1999 yapımı 'Shakespeare in Love' filmi ile Oscar kazanan ABD'li aktris Gwyneth Paltrow, 2016 yılında kayak yaparken yaşadığı bir kaza nedeniyle davalık olmuştu. Deer Valley'deki kayak merkezinde gerçekleşen kazaya ilişkin dava sonuçlandı.

Hollywood'un ünlü isimlerinden Gwyneth Paltrow, 2016'da kayak yaparken kaza yaşamıştı. Oyuncunun hızlı bir şekilde kendisine çarptığını, kaburga kemiklerinde kırık olduğunu ve beyninde kalıcı hasar oluştuğunu öne süren 76 yaşındaki emekli göz doktoru Terry Sanderson, Paltrow'a dava açmıştı.

300 BİN DOLAR İSTEDİ!

Gwyneth Paltrow'a 3.1 milyon dolarlık dava açan Sanderson, daha sonra miktarı 300 bin dolara düşürmüştü. Kendisine yöneltilen suçlamaları reddeden 50 yaşındaki oyuncu ise Terry Sanderson'ın kendisine çarptığını ileri sürerek, karşı dava açmıştı.

Oscar ödüllü yıldız, Sanderson'dan sembolik olarak 1 dolar istemişti.

BİR DOLAR TAZMİNAT!

ABD'de Deer Valley'deki kayak merkezinde gerçekleşen olaya ilişkin iki saat 20 dakika süren dava sonuçlandı.

Gwyneth Paltrow, jüri tarafından suçsuz bulundu ve bir dolarlık tazminatı kazandı.

Davayı kaybeden Sanderson, tazminat kararının yanı sıra hakkındaki suçlamalar jüri kararıyla düşen Paltrow'un mahkeme giderlerini de ödemek zorunda kaldı.

"İYİ OLMANIZI DİLİYORUM"

Gwyneth Paltrow suçsuz bulundu Mahkemeden son sözünü söylemeden gitmedi

Terry Sanderson, jürinin kararından dolayı üzüntü duyduğunu söyledi. Gwyneth Paltrow'un, kararın açıklanmasının ardından mahkeme salonunu terk ederken Sanderson’a hafifçe eğilerek, "İyi olmanızı diliyorum" demesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.