Gwyneth Paltrow... HAKİM KARŞISINDA!

Gwyneth Paltrow... HAKİM KARŞISINDA!

Hollywood'un bir zamanlar parlayan yıldızlarından biri olan Gwyneth Paltrow, bir kayak kazası yüzünden mahkemede. Oyuncu, kayak sırasında birine çarpmak, beyin hasarına ve kalıcı yaralara sebep olmaktan davalık oldu.

Oscar ödüllü oyuncu Gwyneth Paltrow, son yıllarda daha çok oyunculuk kariyeri değil de kurduğu güzellik markası ile gündeme geliyordu.

Ancak ünlü isim bu defa bir kayak kazası yüzünden açılan dava ile manşetlerde.

Davanın arkasında 2016 yılında yaşanan bir kayak kazası var. İddiaya göre; Paltow, kayak sırasında Terry Sanderson isimli adama çarparak kalıcı yaralanmalara ve beyin hasarına neden oldu.

Duruşmanın açılış gününde, Paltrow ve Terry Sanderson, karşı karşıya geldiler. Paltrow ve Sanderson’ın kazasından bu yana ikili birbirlerine açtıkları davalarla yıllardır son bulmayan bir hukukî sürece girmişti.

Sanderson, Paltrow’un kendisine çarptığını ve yardımcı olmadan gittiğini iddia ederken 300 bin dolarlık bir tazminat talep ediyor.

Ancak Paltrow ise olayı çok daha farklı anlatıyor ve Sanderson’ın kendisine çarptığını belirterek karşı dava ile yanıt veriyor.

Her iki taraf da çarpışmadan diğerini sorumlu tutuyor ve kayakta yokuş aşağı gidenin yol hakkına sahip olduğunu belirten bir Utah yasasına dayanarak arkadan çarptıklarını iddia ediyor.

Paltrow’un avukatları, Sanderson’ı Oscar ödüllü film yıldızının servetini ve şöhretini sömürmek için dava açmakla suçladı.

Sanderson’ın avukatları da Paltrow’u 76 yaşındaki bir asker emeklisine karşı ihmalkâr bir ünlü olarak resmetti.

Ünlü oyuncuyu, kedisini yaralamakla suçlayan Terry Sanderson…

Sanderson’ın eski kız arkadaşı Karlene Davidson’ın da tanık olarak dinlendiği duruşmada, Davidson, kazanın Sanderson’ı değiştirdiğini ve aşklarının sona ermesine neden olduğunu söyledi.

Mahkeme bir tanık listesi yayınlamasa da, avukatlar Wendell Gibby ve bir radyolog ve nöropsikolog olan Sam Goldstein’ın ifade vermeye çağrılacağı belirtildi.

Gibby ve Goldstein, kaburgalarını kırdığını ve kazadan dolayı beyninin hasar gördüğünü söyleyen Sanderson için bilirkişi olarak yer alıyor.

Avukatlar, Sanderson’ın sorunlarının kazadan mı kaynaklandığını yoksa sadece yaşlanmanın getirdiği bir durum mu olduğunu tartışıyor.

Kaynak:sözcü.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.