HAÇİKO'NUN ARTIK BİR ADRESİ VAR!
Nart Business Center, Ömür Gedik'in önderliğini yaptığı Haçiko'ya Pol Center'da ki alanında full mobilyalı bir ofis olanağı sağladı. Böylece Haçiko modern bir ofise kavuştu.
NART, HAÇİKO'YA OFİS SPONSORU OLDU
Levent Nart, Ömür Gedik'in çalışmalarını yakından takip ettiğini, derneğin faydalı çalışmalarına destek vermek istediklerini belirtti. Kanyon AVM'nin hemen yanındaki Pol Center'da 5 bin metrekarelik yatay alanda faaliyet gösteren NART MLN Gayrimenkul ve Danışmanlık A.Ş'ye ait 126 numaralı modern eşyalarla donatılmış ofisin anahtarını Ömür Gedik'e teslim etti.
NART Business Center müşterilerine; telesekreterlik hizmetlerinden internete, toplantı salonlarından, full ekipmanlı ofislere kadar her türlü imkanı sağlayan konforlu bir ortam sunuyor.
Hayvanları korumak ve doğal yaşam ortamlarına geri kazandırmak, yardıma muhtaç hayvanların bakım ile tedavilerini sağlamak ve kamuoyunun ilgisini bu hayvanlara çekmek ve amacı ile kurulmuş olan HAÇİKO'nun faaliyetlerine devam edebilmesi için ciddi bir iş ortamına ihtiyaç duyduğunu belirten Ömür Gedik, çoklu toplantı salonları, her türlü hizmete sahip olan ofisleri ile NART Business Center'ın HAÇİKO'nun merkez ofisi olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.
Bu anlaşma sonucunda memnuniyetini ifade eden Ömür Gedik, "HAÇİKO'nun artık şık bir ofisi var. NART Business Center yönetim kurulu başkanı Levent Nart'a desteğinden dolayı çok teşekkür ederiz" dedi


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.