Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası... EN EĞLENCELİ GALA!

Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası... EN EĞLENCELİ GALA!

Merakla beklenen komedi filmi “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”nın galası Paribu Cineverse Kanyon’da yapıldı. Film ekibinin tam kadro katıldığı görkemli geceye ünlü isimler akın etti.

Salondan kahkahalar atarak ayrılan konuklar, “Bu film kaçmaz!” diyerek tüm sinemaseverlere “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”nı izlemelerini önerdi.

Fragmanıyla sosyal medyayı sallayan, sinema tutkunlarının heyecanla beklediği “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”, vizyon yolculuğuna 14 Nisan Cuma günü başlıyor.

Define peşindeki bir grubun başına gelen komik olayları konu alan Willer Film imzalı yapımın galası, 12 Nisan Çarşamba akşamı Paribu Cineverse Kanyon’da yapıldı.

FİLM EKİBİ TAM KADRO GALADAYDI

Yönetmen koltuğunda Şiar Zaim’in oturduğu, Davut Bekri ve Cengiz Küçükayvaz’ın hem senaryosunu yazdığı hem de Hakan Bilgin’le birlikte başrollerini üstlendiği “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası” için düzenlenen görkemli gecede film ekibi tam kadro hazır bulundu.

Aralarında Bülent Çolak, Turgay Tanülkü, Çetin Altay, Onur Şan, Züleyha Karyağdı, Serap Çetintürk ve Burak Khan’ın da bulunduğu ekip, gösterim öncesi kırmızı halıda basın mensuplarının karşısına hep birlikte çıktı.

TÜRK HALKININ KOMEDİ FİLMLERİNE İHTİYACI VAR

“Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası” ekibi, basın mensuplarına şu açıklamaları yaptı:

Davut Bekri: “Çok güzel bir filme imza attık ekibimizle beraber. Herkesin eğleneceğini düşünüyorum.”

Cengiz Küçükayvaz: “Bu zor günlerin içerisinde insanlara bir parça tebessüm aşılayabilirsek, onları bu sıkıntılardan bir parça uzaklaştırabilirsek hem oyunculuk misyonumuzu hem de sinema sanatıyla ilgili misyonumuzu yerine getirmiş oluruz.

Sanatın iyileştirici bir yapısı vardır, biz de ona bir nebze olsun katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize. Türk sinemasının ve Türk halkının özellikle bu dönemde komedi filmlerine ihtiyacı var. Herkesi ailece izleyebilecekleri bu keyifli filme bekliyoruz.”

UMUDA YOLCULUK FİLMİ

Hakan Bilgin: “Güzel bir aile olduk ve keyifli bir iş yaptık. Güzel bir yol filmi bu. Umuda yolculuk filmi. İyinin-kötünün, yanlışın-doğrunun tartışıldığı bir yapım. Hem komedi hem de güzel mesajları olan bir film. Türk halkını sinemaya bekliyoruz.”

Şiar Zaim: “Davut Bey bu filmi bana güvenip emanet ettiği için kendisine çok teşekkür ederim. Gülümsemeye ihtiyacımızın olduğu bir dönemde güzel bir film çektik. Bütün oyuncularımız çok fazla emek sarf etti. ‘Hadi hayırlısı’ diyorum.”

BÜLENT ÇOLAK TERS KÖŞE YAPACAK

Bülent Çolak: “Sanat şifadır arkadaşlar. İyi hissetmek gerekiyor bu zor zamanlarda gerçekten de. Biz de güzel bir gişe filmi çektik. Ben çok mutluyum bu ekibin içerisinde olmaktan. İnsanlar beni genelde komedi filmlerinden hatırlıyor.

Bu da bir komedi filmi ama bu kez ters köşe yaptım; kötü adamı canlandırıyorum. Karanlık karakterleri oynamak hoşuma gidiyor.”

Serap Çetintürk: “Setimiz çok keyifli geçti. Biz çok eğlendik, umarım Türk halkı da izlerken çok keyif alır. Eski Türk filmlerindeki tadı alacaksınız izlerken.”

Züleyha Karyağdı: “Çok güzel bir film çektik. Çok eğlendik, çok emek verdik. Klişe bir cümleyle başlamak istemezdim ama gerçekten çok emek verdik. Kararı seyirci verecek. Herkese iyi seyirler şimdiden. Ben de izlemedim, merakla bekliyorum.”

MERVE BOLUĞUR: ARTIK İŞİME ENDEKSLİ YAŞAMAK İSTİYORUM

Geceye sanat dünyasından da çok sayıda ünlü isim katıldı. Filmin gösterimi sırasında kahkahalar havada uçuştu. Finalde film ekibini ayakta alkışlayan konuklar, “Bu film kaçmaz!” diyerek tüm sinemaseverlere “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”nı izlemelerini önerdi. 

Galaya katılanlardan biri de Merve Boluğur’du. Ünlü oyuncuya hakkında çıkan “Yeniden evlenecek” başlıklı haberler soruldu. “Ben şu anda tamamen işime odaklıyım. Bir yandan influencer’lık da yapıyorum, o da güzel gidiyor.

İşime endeksli yaşamak istiyorum artık” diyen Boluğur, film ve dizi teklifleri aldığını ve şimdilerde senaryo okuduğunu açıkladı: “Gelen çok teklif var, değerlendiriyorum. En kısa zamanda yeniden setlere dönmek istiyorum.”

İŞTE FİLMİN KONUSU

“Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”nda hikâye, azılı bir mafya lideri olan Istakoz Necmi’ye ait bir define haritasının, yine kendisi gibi azılı bir mafya lideri olan Yengeç Nuri tarafından çalınmasıyla başlıyor.

Istakoz’un artık tek amacı haritayı geri almaktır. Yengeç Nuri, efsun duası yaptırıp muska yazdırmak için bir hoca tutar. Hoca muska yazmak için Yengeç Nuri’nin malikanesine geldiğinde, Istakoz eve baskın yapar.

Yengeç elindeki haritayı hocaya verip saklamasını ister. Çatışmadan tesadüf eseri sağ kurtulan hoca haritayla baş başa kalır. Ve büyük macera başlar...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.