Hadise... BİRCAN BALİ VE ARTO'YA "MUAYYEN GÜN" DAVASI!

Hadise... BİRCAN BALİ VE ARTO'YA "MUAYYEN GÜN" DAVASI!

Hadise 2009'da Eurovision'da Türkiye'yi temsil ederek dördüncülük elde etti. Aradan geçen yıllarından ardından magazin programı sunucusu Bircan Bali ve Arto ünlü şarkıcı Hadise'nin birinci olamamasının sebebi olarak özel döneminde olduğunu iddia etti. Hadise, kişilik haklarına saldırıda bulunduğunu ifade ederek harekete geçti. Hadise, ünlü ikiliye 200 bin liralık tazminat davası açtı.

35 yaşındaki ünlü pop şarkıcısı Hadise 2009'da Eurovision yarışmasında 'Düm Tek Tek' şarkısıyla Türkiye'yi temsil etmiş ve 4. olmuştu.

Yıllar sonra tekrarda Eurovision'un gündeme gelmesiyle birlikte magazin programı sunucusu Bircan Bali olay sözler sarf etmişti.

Yıllar sonra Eurovision dördüncülüğü gündem oldu! Hadise, Arto ve Bircan Bali'ye dava açtı"YOKSA BİRİNCİ OLURDU"

Bircan Bali, yayın esnasında Hadise hakkında ilginç açıklamalarda bulunmuştu.

2009 yılında Eurovision yarışmanın olduğu günlerde özel döneminin olduğunu söyleyen Bali, "Hadise'nin muayyen günüydü. Yoksa birinci olurdu" ifadelerini kullanmıştı.

Programın diğer bir sunucusu olan Arto ise Bali'nin sözlerine karşılık olarak ''İşte karşınızda Haydar Dümen" diyerek kahkaha atmıştı.

TEDBİR TALEBİ REDDEDİLDİ

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; İkili arasındaki diyalog uzun süre gündemde kalmıştı.

Ünlü şarkıcının konu hakkında Aile Mahkemesi'ne Bircan Bali'nin bulduğu her fırsatta genel ahlaka aykırı şekilde psikolojik şiddet içeren beyanlarda bulunduğunu ifade ederek tedbir kararı talebinde bulunmuştu.

Mahkeme, talebin reddedilmesine karar vermişti.

200 BİN LİRALIK TAZMİNAT

Hadise cephesinde yeni hamle geldi. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne Avukatı Su Küfteoğlu aracılığıyla başvuran şarkıcı Arto ve Bircan Bali'nin çirkin iddialarına karşılık olarak manevi tazminat davası açtı.

Kişilik haklarının zedelendiğini ileri süren Hadise, 200 bin liralık tazminat talebinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.